Stiri de ultima ora

Strania poveste a unei românce de 59 de ani, atrasă de un bărbat pe reţelele sociale spre o iluzorie viaţă mai bună, în Italia. Ce s-a întâmplat cu ea, odată ajunsă la destinaţie

Strania poveste a unei românce de 59 de ani, atrasă de un bărbat pe reţelele sociale spre o iluzorie viaţă mai bună, în Italia. Ce s-a întâmplat cu ea, odată ajunsă la destinaţie
Monden
Chiar şi la 59 de ani ţi se poate părea că orice zboară se şi mănâncă, vorba proverbului. O româncă a crezut în promisiunile unui bărbat din Italia, pe care îl cunoscuse pe reţelele sociale. Femeia a plecat peste hotare, ca să înceapă o viaţă nouă, dar când a ajuns în Italia a văzut că nu o aştepta nimeni.

Povestea sa este relatată în paginile site-ului de limbă română din Italia, www.gazetaromaneasca.com .

Aşadar românca ajunge în localitatea San Benedetto. Asta s-a întâmplat duminica trecută. Coboară din autocar şi credea că va fi aşteptată de cel cu care vorbise pe Internet. Dar îşi dă seama că nu e deloc aşa.

De ruşine, poate, nu vorbeşte cu nimeni despre situaţia ei. Pur şi simplu începe să meargă pe străzi. Timp de două zile asta a făcut. Marea problemă e că nici măcar nu ştie o boabă de italiană, ca să se înţeleagă cu localnicii. Nici bani să se întoarcă în ţară nu avea. Cel cu care vorbise îi promisese un loc de muncă, un trai decent. Da’ de unde?!

A tot mers pe străzi până când, de epuizare, după două zile, a leşinat. Nişte tineri au văzut întreaga scenă şi au sunat imediat la numărul unic de urgenţă.

Vezi acum oferta!

Cum sângele apă nu se face, comunitatea românească s-a mobilizat imediat, după ce s-a aflat de cruntul destin al acestei femei, despre care nu au fost publicate amănunte.

Cert este că o româncă din zonă, rezidentă de 15 ani în Italia, Luminiţa Panait, a sunat la redacţia ziarului La Nuova Riviera, lăsându-şi datele de contact, în aşa fel să se strângă bani pentru nefericita care să se poată întoarce acasă.

Aşa cum arată portalul românesc sus-amintit, femeia de 59 de ani este internată în spitalul din localitate, fiind într-o stare deloc bună, din cauza epuizării.
evz.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus