Stiri de ultima ora

Soţia lui Cristi Chivu e neschimbată! Cum se menţine Adelina atât sexy VIDEO

Soţia lui Cristi Chivu e neschimbată! Cum se menţine Adelina atât sexy VIDEO
Monden
Deşi au trecut 10 ani de când a devenit doamna Chivu şi e şi mămica a două fetiţe frumoase, Adelina a reuşit să oprească timpul în loc. Uite care e secretul ei.

Adelina şi Cristi Chivu formează unul dintre cele mai frumoase şi mai solide cupluri din lumea fotbalului. Fosta jurnalistă l-a cunoscut pe soţul ei pe vremea când prezenta ştirile sportive la Antena 1. Între timp, au adunat 10 ani de căsnicie şi 2 fetiţe frumoase, Anastasia şi Natalia, dar timpul pare să nu-i fi schimbat deloc. Dimpotrivă, par la fel de îndrăgostiţi şi de romantici ca la început.

Cât despre Adelina Chivu, a cărei siluetă e deja un etalon, e incredibil cum reuşeşte să păcălească timpul. Cotată, în urmă cu un deceniu, drept una dintre cele mai frumoase prezenţe din showbiz, Adelina e şi acum foarte sexy.

Dar, deşi ne e clar că gena bună e responsabilă cu forma ei extraordinară, soţia lui Cristi Chivu nu se bazează numai pe moştenirea genetică, ci o "ajută" cu antrenamente la sala de fitness şi cu mişcare în aer liber.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus