Stiri de ultima ora

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au logodit

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au logodit după numai șase luni de relație. Declarați cei mai hot cuplu ai acestui an, Vergara și Manganiello par să trăiască mai mult decât o aventură hollywoodiană trecătoare

Cei doi s-au cunoscut pe când actrița în vârstă de 42 de ani era logodită cu Nick Loeb, Joe povestind ulterior că s-a abținut să nu curteze "femeia altui bărbat". Și iată-i acum, mai îndrăgostiți ca niciodată, în vacanță în Hawaii. O vacanță unde, potrivit RadarOnline, Vergara a fost fotografiată purtând o bijuterie nouă: un inel cu diamant. 

Călătoria exotică nu a fost una doar de sfârșit de an, așadar. A avut o mulțime de semnificații. Joe și Sofia au petrecut primul lor Crăciun împreună. Iar pe 28 decembrie, Manganiello a împlinit 38 de ani, iar iubita lui l-a sărbătorit cum se cuvine, împărtășind și fanilor pe Instagram o poză din camera lor de hotel... Un cadru foarte romantic, cu o masă pe care se vede cafeaua și un tort: "La mulți ani iubirii mele și celui mai bun prieten. Celui care mă face să râd mereu. Să ai un an minunat, iubitule!", a scris Vergara. Iar Joe se pare că nu a așteptat un cadou de la ea, ci a avut el unul pentru Sofia. De altfel, o sursă apropiată actorului spune că Joe e atât de îndrăgostit, încât crede că a găsit femeia alături de care vrea să-și petreacă tot restul vieții.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus