Stiri de ultima ora

ȘOC total la EXATLON! Este vorba despre MARELE PREMIU! Ce a decis BEATRICE Olaru să facă cu banii

ȘOC total la EXATLON! Este vorba despre MARELE PREMIU! Ce a decis BEATRICE Olaru să facă cu banii
Monden
Marea câștigătoare de la Exatlon, Beatrice Olaru , a declarat  că are mici dificultăți după marea finală în condițiile în care nu știe încă ce va face cu cei 100.000 de euro.

“Nu ştiu ce o să fac cu premiul pentru că niciodată nu m-am gândit la premiu. De când am intrat în competiţia asta nu m-am gândit la marele premiu, nici nu conştientizez cât înseamnă 100.000 euro pentru că nu am avut niciodată atât de mulţi bani şi nu m-am gândt ce-aş putea să fac cu ei. Cu siguranţă că vor urma nişte proiecte foarte drăguţe. Îmi doresc foarte mult să inspir copii, tineri. Îmi doresc să-i fac să înţeleagă că sportul trebuie să facă parte din viaţa lor.

Nu facem sport doar ca să arătăm bine, facem sport ca să fim sănătoşi. Îmi doresc ca tânăra generaţie, mai ales că trăim nişte vremuri în care tehnologia pur şi simplu ne ţine legaţi de mâini şi de picioare şi uităm să ne mişcăm. Îmi doresc foarte mult să investesc în nişte proiecte care să scoată copiii la sport şi să facă sportul de plăcere. Cred că în direcţia asta vor fi investiţi banii pentru că asta am făcut toată viaţa şi asta iubesc cel mai mult şi cred că asta voi face cu ei!”, a declarat Beatrice Olaru , potrivit cancan.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus