Stiri de ultima ora

ȘOC la PRO TV! S-a întâmplat DIN NOU! Din păcate, este vorba despre îndrăgitul FLORIN BUSUIOC!

ȘOC la PRO TV! S-a întâmplat DIN NOU! Din păcate, este vorba despre îndrăgitul FLORIN BUSUIOC!
Monden
ȘOC la PRO TV! S-a întâmplat DIN NOU! Din păcate, este vorba despre îndrăgitul FLORIN BUSUIOC!

Un articol de: B1.ro - 14 Feb 2019, 10:16

Din păcate, Florin Busuioc nu o să mai prezinte rubrica Meteo, din cadrul Știrilor PRO TV! Busu  a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu o să mai apară la TV, deși au trecut trei luni de când a suferit infarctul.

El a mărturisit că totul evoluează normal însă, din nefericire, deocamdată, nu poate respira complet din cauza coastelor rupte în timpul resuscitării și nu are voie să facă mult efort. 

“Firească (n.r.: Răspunsul prezentatorului când a fost întrebat: «Cum e revenirea?») Am avut o revenire normală, fără eforturi prea mari, pentru că nu mai fac şi ştirile de dimineaţă, doar pe cele de seară. Da, dar deocamdată nu am voie să fac atât de mult efort. Dimineaţa e puţin mai complicat: sunt multe intervenţii de-ale mele şi e un timp îndelungat pe care trebuie să-l petrec acolo, sunt patru ore şi jumătate, iar pentru asta va trebui să-mi mai revin puţin cu coastele. Am nişte coaste rupte în urma resuscitării, aşa că nu pot să respir complet, iar asta mă ţine departe de programul de dimineaţă şi de teatru”, a mărturisit Florin Busuioc pentru OK! Magazine.

REPEDE CLICK AICI: PROFEȚIA LUI ARSENIE BOCA CE ANUNȚĂ CÂND VINE SFÂRȘITUL LUMII! (VEZI TOATE POZELE PÂNĂ LA CAPĂT)

Întrebat ce își amintește din seara de 6 noiembrie 2018 când a suferit infarctul, prezentatorul de la Pro TV a făcut mărturisiri emoționante:

“Măi, eu am avut noroc. Pentru că o oră am mirosit florile la rădăcină, cum mi-a spus doctorul. Timp de o oră n-am existat. Nimic. Am uitat complet acea zi”.

Articole similare :
comments powered by Disqus