Stiri de ultima ora

Șoc la PRO TV! CABRAL și-a luat ADIO de la ei! ANUNȚUL tocmai a fost făcut

Șoc la PRO TV! CABRAL și-a luat ADIO de la ei! ANUNȚUL tocmai a fost făcut
Monden
Puțină lume știe că celebrul prezentator Cabral Ibaka a purtat ochelari. Într-o postare pe blogul personal, Cabral a explicat de ce a renunțat să-i mai poarte. 

"Unii nu-și poartă ochelarii pentru că sunt incomozi, că nu li se așează cum trebuie pe urechi și pe nas. Alții nu-i poartă pentru că-i simt grei.

REPEDE CLICK AICI: LISTA CU ROMÂNII CARE VOR MURI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI (VEZI POZELE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI VEI ÎNȚELEGE...)

Mai sunt câțiva cărora ochelarii le îngustează câmpul vizual.

Ei bine, la mine cred că s-au strâns toate ciufuțeniile Pământului… am bostanul cât o dublă de porumb, dar urechi mici și nas scurt… se chinuie săracii ochelari să se agațe de cap ca puricele de câinele tuns proaspăt.

După ce port ochelarii două ore mi se par toți mai grei decât o bordură de-a lui Videanu.

Și la volan mi-e greu să mă asigur din laterale, simt că port ochelari de cal, așa-mi îngustează câmpul vizual.

Știu că pentru unii să poarte ochelari nu e cool, dar mă lasă rece toată treaba asta cu aragaz cu patru ochi, am mulți prieteni care arată cu ochelarii pe nas de trei ori mai sexy decât fără. Și parcă arată și mai deștepți!

La mine… n-am întâlnit până acum o variantă de rame care să mă ajute să par mai frumos. Sau mai deștept. Sau, la naiba, măcar puțin mai scund!

Eu am (aveam) +0.5 la amândoi ochii. Văd bine din orice poziție dar fără ochelari îmi obosesc ochii și – uneori – mă doare capul. Așa că ar trebui să încep să port.

Așa că dacă ești ochelarist… fă-ți pomană și zi-mi și mie de unde ți-ai luat ceva mișto (cu nume și prenume, adresă, reclamă, nu contează!)", a scris Cabral pe blogul personal .
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus