Stiri de ultima ora

ȘOC la CASA REGALĂ BRITANICĂ! MEGHAN MARKLE e disperată! Își vor lua ADIO

ȘOC la CASA REGALĂ BRITANICĂ! MEGHAN MARKLE e disperată! Își vor lua ADIO
Monden
Cei doi vor renunța să își arate copiii în public după naștere, aşa cum a facut Kate Middleton pe scările spitalului, la scurt timp după ce a născut.

Cel puțin așa susține Tim Rooke, cel care le-a făcut fotografii celor trei copii ai Ducesei de Cambridge, la puţin timp după ce s-au născut.

Nu cred că se va întâmpla la fel în privința bebelușului Ducesei de Sussex. Cred că va fi un eveniment privat. În aceeași perioadă, când a fost vorba despre bebelușii lui Kate, primisem deja detaliile de la Palatul Kensington, dar până acum nu avem nicio informație. S-au mutat deja la Frogmore Cottage, deci de ce ar veni în vestul Londrei pentru nașterea bebelușului?”, a spus T fotograful regal, potrivit verdict.ro .

TOT PE PATUL DE SUFERINȚ Ă! E DE NERECUNOSCUT

Potrivit tradiției, membrii Familiei Regale vor trebui să respecte mai multe reguli stricte. Prima dată este făcut anunţul naşterii bebeluşului regal, după care urmează detalii despre greutate, sex şi starea lui de sănătate, iar ultima parte include apariţia părinţilor săi în faţa spitalului, cu nou-născutul.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus