Stiri de ultima ora

Soțul Andreei Bănică s-a lăsat de meseria de impresar. Acum a devenit milionar din afacerile imobiliare

Soțul Andreei Bănică s-a lăsat de meseria de impresar.  Acum a devenit milionar din afacerile imobiliare
Monden
Soțul Andreei Bănică s-a lăsat de meseria de impresar. Acum a devenit milionar din afacerile imobiliare

Un articol de: B1.ro - 15 Iul 2019, 13:57

Lucian Mitrea nu mia este impresarul soției. Și-a schimbat meseria și se pare că a luat o decizie extraordinară, fiindcă profitul este unul uriaș. 

Acum averea strânsă din muzică de cântăreața Andreea Bănică și de soțul ei impresar, Lucian Mitrea, e nimic pe lângă șuvoiul de bani care a-nceput să le curgă în buzunare celor doi din afacerile imobiliare. Lucian a simțit că e rost de îmbogățire din construcția de locuințe, și-a investit agoniseala și acum deja culege roadele muncii sale. 

Lucian Mitrea a fost unul dintre primii impresari și agenți de concerte din România postdecembristă. Acum  este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din județul Ilfov. Fix la granița dintre orașul Pantelimon și comuna Cernica, soțul Andreei Bănică a construit blocuri cât să ocupe o stradă întreagă! Peste 100 de apartamente sunt în ansamblul de trei clădiri ridicate în regie proprie, iar cele mai multe deja au fost vândute, confirmându-i lui Lucian că a avut fler când s-a băgat în afaceri imobiliare, scrie libertatea.ro. 

ÎN LACRIMI! A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Acest nou drum ales de el e mult mai profitabil decât muzica, deși nici comisioanele încasate de pe urma artiștilor nu erau mici. Așa se face că, în prezent, Lucian nu se mai ocupă nici măcar de agenda soției lui, preferând să se dedice tranzacției și construcției de locuințe. 

În cei 25 de ani de relație, din care 11 ca soț și soție, Andreea Bănică și Lucian Mitrea și-au băgat în portofoliu proprietăți în Eforie Sud, de unde sunt originari, plus două apartamente în centrul Capitalei. De locuit, locuiesc însă într-o casă mare din aceeași zonă a Ilfovului unde Lucian a ridicat ansamblul de blocuri.   
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus