Stiri de ultima ora

Smiley susţine un concert aniversar pentru sărbătorirea a 10 ani de carieră

Smiley susţine un concert aniversar pentru sărbătorirea a 10 ani de carieră
Monden
Smiley va sărbători 10 ani de carieră solo printr-un concert-eveniment, pe 1 iunie, la Arenele Romane, organizat de HaHaHa Production şi BestMusic Live Concerts.

Artistul, care este deja la al treilea concert consecutiv de 1 iunie, la Arenele Romane, promite pentru anul acesta o supradoză de emoţie, întoarceri în istoria sa artistică pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitaţi speciali şi multe alte surprize pentru public.

„Nimic nu se compară cu felul în care mă simt în timpul concertului de 1 iunie. Şi acum dacă închid ochii, mă simt acolo, pe scena aia, fericit, după fiecare piesă cântată. Privesc spre public, îl aud, îl simt, îmi bate în inimă şi e totul ca un vis. Mulţumesc pentru 10 ani în care trăiesc în acest vis frumos alături de voi şi vă aştept să ne cântăm sufletele pe 1 iunie, la Arene“, spune Smiley.  

Doar 4200 de bilete vor fi puse în vânzare pentru concertul Smiley -10 ani, pentru ca publicul să aibă loc să danseze şi să se bucure în voie. În 2015 şi 2016, concertele din 1 iunie susţinute de Smiley au fost sold-out în doar câteva săptămâni.  

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:

- Earlybird la ofertă: 199 lei categoria A, 129 lei categoria B, 69 lei categoria C până pe 15 aprilie
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus