Stiri de ultima ora

Smiley a dezvăluit ce program şi ce reguli a respectat în pregătirea marelui concert de la Arenele Romane: a existat totuşi ceva de la care nu s-a putut abţine

Smiley a dezvăluit ce program şi ce reguli a respectat în pregătirea marelui concert de la Arenele Romane: a existat totuşi ceva de la care nu s-a putut abţine
Monden
Smiley a dezvăluit cum s-a pregătit pentru concertul pe care îl va susţine în această seară la Arenele Romane. Artistul sărbătoreşte 10 ani de carieră solo, iar pentru evenimentul special conceput cu această ocazie a dedicat sute de ore repetiţiilor, a dormit puţin, a urmat o dietă şi a făcut antrenamente cardio.

„Visez concertul ăsta de 10 ani“, a declarat Smiley înainte de concertul de pe 1 iunie, care va începe la ora 21.00, la Arenele Romane.

Pentru Smiley, ultimele săptămâni au avut coordonate clare şi deloc variabile: „Am dormit puţin şi am cântat mult.“ Nu mai mult de 5 ore de somn, peste 12 ore de cântat şi numeroase întâlniri cu echipa pentru proiectele artiştilor HaHaHa Production şi pentru organizarea concertului.

Cu tot programul încărcat şi sufletul la fel, Smiley a mai inserat o acţiune obligatorie pentru a face faţă efortului pe care îl va depune pe 1 iunie, pe scena de la Arenele Romane, în faţa a peste 4.500 de prieteni alături de care va sărbători 10 ani de carieră solo: „Am făcut foarte mult antrenament cardio în ultima vreme.“

Meniul lui Smiley se bazează mai mult pe vegetale şi pentru că se apropie vara, dar şi pentru condiţia fizică din perioada aglomerată şi importantă a concertului.

Singura excepţie pe care Smiley a făcut-o de la regulile pe care şi le-a impus ca pregătire pentru concert este consumul de dulciuri. „Sunt înnebunit după prăjituri. Nu am unele preferate, îmi plac toate. Aşa că în această perioadă le-am echilibrat cu mult alergat pe banda“, a declarat Smiley.

Smiley a pregatit pentru concertul-petrecere de 1 iunie momente de suflet, vesele, dar şi romantice, solare, dar şi contemplative, de mega distracţie, dar şi de comedie pură prin care artistul şi-a propus să-şi „plimbe“ fanii prin toţi cei 10 ani de carieră, cu cele mai importante şi diferite etape ale lor.   

„Îmi doresc să ne simţim cu toţii că într-o maşină a timpului pe 1 iunie şi să călătorim împreună cu ajutorul muzicii în primii 10 ani de Smiley. O să cântăm mult, o să dansăm, o să ne bucurăm, o să vă spunem poveşti cu vorbe, dar şi cu note. Eu simt că este ziua mea şi vă mulţumesc că veţi fi lângă mine la petrecerea mea“, a declarat Smiley.

260 de mp de ecrane de ultima generatie, cea mai mare suprafata de led montată la Arenele Romane, peste 2 ore şi jumătate de live, peste 100 de oameni care muncesc în echipa artistică şi de producţie a show-ului, cel mai bun mixer de sunet, elemente scenografice, muzicale şi regizorale concepute special pentru eveniment, 3 backing-vocals, un cvartet, 5 instrumentişti, dansatori, invitaţi speciali şi un sărbătorit cu 10 ani de carieră solo în spate – acestea sunt o parte din detaliile care se vor vedea şi auzi la concertul din 1 iunie.

Concertul lui Smiley din 1 iunie va începe la ora 21.00, iar în deschidere, de la ora 20.00, vor cânta Alex Muşat şi Sebastian Seredinschi, foşti concurenţi la „Vocea României“.

Biletele se găsesc în format electronic pe site-ul iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro (Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară). 

Biletele au următoarele preţuri: 

- presale: 219 Lei categoria A, 139 Lei categoria B, 79 Lei categoria C până pe 1 iunie 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus