Stiri de ultima ora

Se lasă cu PĂRUIALĂ! Scandalul dintre Claudia Pavel și Brigitte A DEGENERAT: Am ieșit din Ferma ca să-i fac o vizită domnului Nastase și actualului ca să termin toată lista cu iubiții ei!

Se lasă cu PĂRUIALĂ! Scandalul dintre Claudia Pavel și Brigitte A DEGENERAT:  Am ieșit din Ferma ca să-i fac o vizită domnului Nastase și actualului ca să termin toată lista cu iubiții ei!
Monden
Invitată la emisiunea Cătălin Măruță, cântăreața i-a spus moderatorului că în urmă cu doar câteva zile a visat-o pe Brigitte și crede că asta s-a întâmplat din cauza faptului că fosta soție a lui Ilie Năstase vorbește non-stop despre " Ferma " 2019.

„Acum vreo două nopți le-am visat pe Brigitte și pe Ioana, eram la bucătărie și tot așa Brigitte mă barfea, ceva îngrozitor. Sper să nu mai bifez așa ceva! Am ajuns să o visez, mai ales la câte prostii a vorbit despre mine”, a mărturisit Claudia Pavel . 

Cream a acuzat-o pe Brigitte că nu are nimic important de spus, dar vorbește despre persoane importante că să se scrie despre ea.

Conflictul cel mai aprins a fost cel în care Brigitte a acuzat-o pe Claudia că ar fi avut relații cu doi dintre foștii ei iubiți, iar cântăreața i-a răspuns acum mai mult în glumă. 

„Ea a zis că am fost cu soțul ei mort, după aia a zis că am împărțit eu cu Carmen Negoiță și cu ea încă un bărbat. De fapt eu am ieșit din FERMA în mod special ca să-i fac o vizită și domnului Năstase și actualului că să termin toată lista și să nu mai aibă nimic să-mi reproșeze”, a spus mai Cream , potrivit ciao.ro .
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus