Stiri de ultima ora

Scandal MONSTRU! Mihaela Rădulescu, CEARTĂ ÎNGROZITOARE cu Felix! A început să țipe la mine și... (VIDEO)

Scandal MONSTRU! Mihaela Rădulescu, CEARTĂ ÎNGROZITOARE cu Felix!   A început să țipe la mine și...   (VIDEO)
Monden
Vedeta a povestit că, într-o zi, a vrut să-i facă o surpriză iubitului ei austriac, Felix Baumgartner, așteptându-l cu niște preparate pe care le-a gătit pentru el. În loc să fie impresionat, Felix a reacționat violent, a țipat la Mihaela, fiind enmervat că cineva i-a folosit obiectele din bucătărie.

„Prajitura pe care v-o fac in seara asta e prajitura care m-a pus in pericol, era sa ma paraseasca Felix. Daca ii atingi lucrurile din casa si nu le pui la loc unde trebuie, e jale. Toate lucrurile din casa trebuie sa fie la locul lor unde trebuie si cum trebuie. Pe scurt m-am apucat eu de gatit in casa lui, fara sa cer permisiunea.

Era omul plecat si am zis sa fac si eu ceva de mancare si cand a venit si a simtit miros de mancare, de unde sa faca fata de barbat fericit ca i-a gatit nevasta sau ma rog, femeia, a inceput sa tipe la mine.” si-a inceput Mihaela povestea.

„Ce faci ma acolo? Ce e cu mirosul asta? Ai luat alea din bucatarie? Zic, am facut ceva de mancare si ceva dulce. In vasele mele? El nu gatise niciodata si nici n-a mai locuit cu vreo femeie in casa”, a spus Mihaela Rădulescu concurenților din Fermă.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus