Stiri de ultima ora

Scandal MONSTRU în showbiz: Soţul ei o înşală cu un BĂRBAT! (FOTO)

Scandal MONSTRU în showbiz: Soţul ei o înşală cu un BĂRBAT! (FOTO)
Monden
Scandal monstru la Hollywood: starleta Kim Kardashian a intrat în depresie şi nu îşi mai revine din şoc după ce a aflat că soţul ei, Kanye West, este bisexual!

Zvonurile privind dubla orientare sexuală a rapperului de 41 de ani au apărut încă din 2009. Dar după ce s-au căsătorit în 2014, Kim a crezut... că o iubeşte doar pe ea.

Viaţa lui Kim Kardashian (37 de ani) este o telenovelă care te ţine cu sufletul la gură. După ce tatăl ei vitreg Bruce Jenner şi-a schimbat sexul, a divorţat de mama ei Kris Jenner şi a devenit Caitlyn Jenner, Kim e lovită de o nouă veste. Soţul ei se iubeşte pe furiş cu bărbaţi. Kanye West, 41 de ani, i-ar fi împărtăşit pasiunea lui secretă lui Drake în timp ce lucrau la un proiect muzical, iar Drake l-a pârât soţiei.

Kanye şi Kim sunt căsătoriţi din 2014 şi au trei copii, pe North (5 ani), Saint, 2 ani şi Chicago, în vârstă de 6 luni. Conform revistei australiene “New Weekly”, Kanye se iubeşte în ascuns cu un stilist, a cărui identitate nu a fost dezvăluită. Stilistul enigmatic îl consolează pe Kanye care a aflat, recent, că tatăl lui suferă de cancer la prostată.

Gurile rele susţin că în cazul în care Kanye nu va pune punct acestei relaţii, Kim va intenta divorţ. Ea are o avere de 350 de milioane de dolari, are un salariu anual de 80 de milioane de dolari de la reality-show-ul pe care îl şi produce, iar el are în conturi doar 160 de milioane de dolari.

Articole similare :
comments powered by Disqus