Stiri de ultima ora

SCANDAL la Pro TV, după ce s-a aflat ce s-a întâmplat cu Cătălin Moroșanu la Ferma : Da, totul a pornit de la BANI...

SCANDAL la Pro TV, după ce s-a aflat ce s-a întâmplat cu Cătălin Moroșanu la  Ferma : Da, totul a pornit de la BANI...
Monden
Cei care au încasat cei mai mulți bani sunt Brigitte Năstase, Geanina Ilieș și Cătălin Moroșanu.

Aceste sume i-au făcut pe concurenți să pună la cale tot felul de planuri, de alianțe, de jocuri de culise, pentru a putea rămâne pentru cât mai mult timp în competiție.

Unul dintre cei mai de succes concurenți a fost Cătălin Moroșanu, astfel că sportivul nu doar că nu a fost pus în postura de a lupta pentru încă o săptămână de remunerație, dar a fost la un mic pas să plece cu premiul de 50.000 de euro. 

Potrivit informațiilor din media, Moroșanu ar fi pierdut finala în fața lui Marius Crăciun, finalistul de la „Ninja Warrior”.

Trei dintre edițiile reality-show-ului „ Ferma ” au fost amendate de CNA cu 10.000 de lei pentru injurii și limbaj cu conotații sexuale. Este vorba despre două ediții în care două concurente din „ Ferma ”, Brigitte și Claudia și-au adresat cuvinte grele, și o ediție în care concurenții au vorbit despre sex oral, conform evz.ro.

„Îmi place oralul foarte mult. De aceea în această seară aș dori să vă întreb ce părere aveți despre sexul oral?”, le-a spus Vali Bărbulescu, colegilor de emisiune.

Prezentă în fața membrilor, nici reprezentanta postului n-a putut să folosească sintagma „sex oral”.

„Discuția respectivă, referitoare la…., vă spun opinia colegilor, a fost fără conținut dăunător, toți cei intervievați de către Vali Bărbulescu fie nu au răspuns, fie au vorbit despre alte subiecte fără conotație sexuală. Fără a lua în calcul dialogul respectiv, care este discutabil dacă e dăunător sau nu, restul conținutul a fost difuzat în limbaj corespunzător, nu s-a insistat în a prezenta un subiect dăunător minorilor. Se consideră că încadrarea la 12 ani este corectă având în vedere numărul mic de scene”, a declarat reprezentanta postului.

Radu Herjeu, membru CNA, a fost cel care a propus sancțiunea, care a explicat că a ținut cont și de faptul că " Ferma " este una dintre cele mai urmărite emisiuni de pe Pro TV.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus