Stiri de ultima ora

Sărmanul Răzvan Ciobanu! Doamne, CE DRAMĂ trăia designerul! ABIA S-A AFLAT TOTUL!

Sărmanul Răzvan Ciobanu! Doamne, CE DRAMĂ trăia designerul! ABIA S-A AFLAT TOTUL!
Monden
Detalii teribile din trecutul lui Răzvan Ciobanu încep să iasă la iveală. Menajera regretatului designer a dezvăluit că acesta avea probleme cu banii.

(GALERIE FOTO)

„Erau momente când chiar nu avea (n.r. bani) şi ni se făcea milă de el. Sora mea s-a dus o dată, l-a găsit foarte supărat, ea îşi permite să fumeze o ţigară cu el. Îi spunea: sunt supărat, nu am ce să mănânc! S-a dus sora mea, i-a luat de mâncare, i-a luat un pachet de ţigări”, a spus menajera lui Răzvan Ciobanu, la Antena Stars. 

Femeia a mai dezvăluit că Răzvan Ciobanu obișnuia să schimbe foarte des codul de acces la apartamentul lui.  „Schimba codul de la uşă tot timpul. Îmi dădea mesaj noaptea cu celălalt cod. I-am zis că m-a înnebunit cu codurile. Nu îmi spunea de ce şi cum. Ultima dată l-a schimbat când am mers eu”, a afirmat menajera, potrivit libertatea.ro . 

IMAGINI SCANDALOASE! BRIGITTE

„Am lucrat la el cam nouă luni, maxim 10 luni, apoi a rămas sora mea. Mergeam o dată eu, o dată ea, ea a rămas mai mult. Eu am născut şi mi-a fost mai greu. Anul trecut am început să lucrez. Şi la birou şi la el unde stătea cu chirie. Voia să se mute de acolo. Nu mai voia să audă de persoana cu care a fost. Ne tot întreba de culori, cum să facă. 

Făcea curăţenie acasă la birou şi unde stătea cu chirie. M-am supărat o dată pe el, am mers la el acasă atunci când s-a operat, am bătut în uşă: nu-i uit acea privire cu faţa în jos. A zis: „Măi, Ioana, mi-a fost ruşine, de-aia nu te-am sunat”.

Era un om cu foarte bun simţ… Avea foarte multe îmbrăcăminte, încălţăminte cutii întregi. Făcea planuri să mergem să vedem apartamentul de sus, să îi spunem ce culori să dea”, a mai spus femeia. 

Designerul Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie, într-un tragic accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Înmormântarea a avut loc joi, 2 mai.  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus