Stiri de ultima ora

Samantha Fox, la 52 de ani. Cum arată azi diva gay şi cine a fost iubirea vieţii ei?

Samantha Fox, la 52 de ani. Cum arată azi diva gay şi cine a fost iubirea vieţii ei?
Monden
Cine nu şi-o aduce aminte pe diva muzicii pop din anii 80, Samantha Fox? Britanica cea blondă şi voluptuoasă care şi-a început cariera ca fata de la Pagina 3, în tabloidul The Sun, pentru ca, în 1986, să-şi facă debutul în muzică cu piesa "Touch Me (I Want Your Body)".

Britanicii au fost obsedaţi de ea, în anii 80, Samantha devenind un icon sexy şi una dintre cele mai fotografiate femei din Regat. A urmat, evident, o apariţie în revista Playboy şi multe altele în filme şi show-uri TV.

În tinereţea ei, blonda cea planturoasă era pe val, iar bărbaţii roiau în jurul ei. Numai că nu toţi erau ceea ce trebuie. Australianul Peter Foster, de exemplu, a fost arestat de multe ori din cauza a numeroase fraude. Apoi, britanica s-a iubit cu Paul Stanley, din trupa rock Kiss.

În 1999, au apărut pentru prima dată zvonurile legate de orientarea sexuală a cântăreţei, după ce aceasta a participat ca jurat într-un concurs de Miss pentru lesbiene. 

În 2003, Samantha a recunoscut că este gay şi că iubirea vieţii ei este chiar managerul acesteia, Myra Stratton, cu care Sam s-a căsătorit civil în 2009. 

Din păcate pentru Fox, Myra a decedat în anul 2015, la vârsta de 60 de ani, din cauza cancerului. În vârstă de 52 de ani, Samantha este, astăzi, o femeie la fel de seducătoare ca în zilele ei bune, poate cu ceva kilograme şi riduri în plus.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus