Stiri de ultima ora

Salman Khan a schimbat-o pe Iulia Vântur cu Paris Hilton: Cei doi au fost surprinși la o petrecere (VIDEO)

Salman Khan a schimbat-o pe Iulia Vântur cu Paris Hilton: Cei doi au fost surprinși la o petrecere (VIDEO)
Monden
Salman Khan a schimbat-o pe Iulia Vântur cu Paris Hilton. Starul de la Bollywood a fost surprins la o petrecere alături de moştenitoarea imperiului hotelier.

Prietenii apropiaţi ai actorului au dezvăluit presei tabloide că Salman i-ar fi făcut cadou lui Hilton mai multe bijuterii extravagante, printre care şi o brăţară care ar fi aparţinut tatălui său.

Relaţia dintre Salman Khan şi Iulia Vântur părea că va duce la o nuntă. Asta mai ales că starul de la Bollywood a vizitat-o pe fosta prezentatoare de televiziune de multe ori în România. Ba chiar Salman Khan a dus-o pe Iulia Vîntur în India, la nunta surorii sale. Însă celebrul actor a fost surprins la un eveniment alături de Paris Hilton.

Iulia a trecut printr- un moment penibil la nunta "cumnatei", Arpita Khan, când Salman i-a cerut, chiar sub ochii ei, mâna unei foste iubite de ale sale, actriţa Katrina Kaif. Acum, e supusă unei noi încercări, cu o rivală mult mai celebră: Paris Hilton.

Starul pare să fi pus ochii pe moştenitoarea imperiului hotelier, iar răsfăţata miliardară, îl place la rându-i pe indian. Cei doi au fost surprinşi împreună la o petrecere. Şi prietenii l-au dat de gol pe Salman Khan. Aceşti au confirmat că starul de la Bollywood i-a făcut lui Hilton mai multe cadouri extravagante. Un colier cu diamante extrem de scump şi o brăţară de o mare valoare sentimentală, pe care el o avea de la tatăl lui.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus