Stiri de ultima ora

S-a zvonit că suferă de demenţă. Cum arată Barbara Streisand la 76 de ani?

S-a zvonit că suferă de demenţă. Cum arată Barbara Streisand la 76 de ani?
Monden
Lipsa ei din lumina reflectoarelor din ultimii ani a fost pusă pe baza unei presupuse boli: demenţă. Totuşi, cea mai recent apariţie a ei nu susţine acest ”diagnostic” pus de răuvoitori.

Barbara Streisand are 76 de ani şi e la fel de jovială, vivace şi cuceritoare cum o ştim. Ea a acceptat invitaţia lui James Corden de a apărea în emisiunea lui, „Carpool Karaoke”, în cadrul căreia îşi interpretează propriile piese, hiturile de odinioară.

Aproape fără make-up, Barbara arată mai bine ca oricând, chipul ei netrădând cifra din buletin. Ea îşi poartă acum părul într-o nuanţă de blond mai deschisă decât cea de la începutul carierei sale, de-o lungime medie, uşor ondulat. În filmare, ea a îmbrăcat o cămaşă neagră, uşor decoltată, la care a asortat un chocker negru, din catifea.

”Se spune că există o primă dată pentru orice… vă vine să credeţi că e prima oară când cânt cu voce tare în maşină? M-am distrat atât de tare cu James Corden. Să ne urmăriţi joi seară!, este teaserul pe care celebra actriţă şi cântăreaţă l-a făcut emisiunii ”Carpool Karaoke” în care apare ea.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus