Stiri de ultima ora

Românii au acceptat „Marea Provocare Pepsi“ şi au ales gustul de cola preferat

Românii au acceptat „Marea Provocare Pepsi“ şi au ales gustul de cola preferat
Monden
Într-o iniţiativă fără precedent în România, Pepsi a invitat românii în stradă pentru a descoperi gustul de cola preferat. Sub sloganul „Acceptă Marea Provocare Pepsi“, cea mai mare campanie de activare a brandului de până acum a reunit 100.885 de participanţi, dintre care mai mult de jumătate au ales, pe nevăzute, gustul Pepsi.

Campania s-a desfăşurat în perioada iunie-august 2015, timp în care Pepsi a derulat 270 de activări în marile oraşe din ţară (Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov, Constanţa, Timişoara, Piteşti, Sibiu şi Alba-Iulia), în staţiunile de vacanţă de pe litoral şi la cele mai importante festivaluri de film şi muzică din România, printre care Electric Castle şi Transilvania International Film Festival, Jazz in the Park (Cluj-Napoca), Summer Well (Bucureşti), Bucharest International Air Show (Bucureşti), SunWaves (Mamaia) şi Liberty Parade (plaja Venus, Constanţa).

Mai exact, Pepsi şi-a invitat consumatorii că guste pe nevăzute două băuturi de tip cola şi să aleagă gustul care le place mai mult. La final, 61,9 % din totalul participanţilor au optat pentru gustul Pepsi (calculul este bazat pe înscrierile preferinţelor participanţilor de peste 18 ani, în număr de 100.885, cu privire la băuturile de tip cola degustate, prin completarea formularului electronic în cadrul aplicaţiei „Marea provocare Pepsi“ pusă la dispoziţia participanţilor la  standurile de desfăşurare a campaniei „Marea Provocare Pepsi“ în perioada 5 iunie – 25 august 2015).

Rezultatele campaniei sunt prezentate şi în cel mai nou spot TV Pepsi, difuzat pe principalele staţii TV şi online.

Activările Pepsi au fost vizibile prin standuri special amenajate, la care consumatorii au fost invitaţi să guste pe nevăzute două băuturi de tip cola şi să aleagă gustul care le place mai mult. Echipele Pepsi prezente la evenimente au interacţionat cu fanii şi i-au încurajat să accepte „Marea Provocare Pepsi“.

„«Acceptă Marea Provocare Pepsi» este cea mai mare campanie Pepsi de activare a consumatorilor români în stradă. A fost o iniţiativă curajoasă, concepută ca o activitate distractivă prin care consumatorii să afle ce gust de cola preferă cu adevărat. Rezultatele ne bucură cu atât mai mult cu cât românii au participat în număr atât de mare“, a declarat Adriana Nestoriuc, Marketing Manager Carbonated Soft Drinks & Juices PepsiCo România.

Activările desfăşurate sub umbrela „Acceptă Marea Provocare Pepsi“ fac parte din campania globală Pepsi Challenge, lansată în România la începutul lunii aprilie 2015. Pe parcursul a trei luni, în cadrul acestei mişcari globale ambiţioase, fanii Pepsi au fost provocaţi să experimenteze viaţa într-un mod diferit participând la o serie de provocări săptămânale şi lunare comunicate pe site-ul acceptaprovocarea.ro .
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus