Stiri de ultima ora

Replici dure între Mădălina Ghenea şi Iuliei Albu

După ce ţinuta sa de la Cannes a fost aspru criticată de către semnatara rubricii „Poliţia modei“ din cadrul emisiunii „WowBiz“, manechinul român a reacţionat virulent. Dar nici Iulia nu s-a lăsat mai prejos.

Deşi e mai mereu discretă şi trece cu vederea remarcele maliţioase care se fac la adresa ei, Mădălina Ghenea a reacţionat dur, de această dată, la felul în care a fost criticată ea şi vestimentaţia pe care a purtat-o pe covorul roşu de la Cannes.

„Nu vreau să dau o replică unor persoane care, de fapt, mă lasă absolut rece, dar deşi nu e prima oară pe meleagurile dâmboviţene, am constatat că, în anumite momente, oamenii o iau pur şi simplu razna. Şi simt nevoia unor luări de poziţie, aşa cum am făcut-o şi în cazul unui jurnalist celebru, ce a dat-o la un moment dat rău cu bâta în baltă în ceea ce mă priveşte, confundându-mă probabil cu o vecină de bloc“, îşi argumentează ea luarea de poziţie.

„Nu îmi explic foarte bine dacă e vorba de răutate, prostie, frustrare, invidie sau toate la un loc, dar cu certitudine uneori se cade grav în penibil. E şi cazul unei emisiuni de televiziune, emisiune ce se potriveşte din plin cu cultura balcanică ce ne domină puternic“, spune Mădălina, referindu-se la emisiunea „WowBiz“, de la Kanal D. 

„La respectiva emisiune există o doamnă «expert în modă», cu studii româneşti de specialitate, ce se aşază binemeritat pe acelaşi scaun ocupat de multe alte persoane cu un ridicat nivel cultural manelistic. Pe lângă faptul că o vedem deseori cu diverse ţinute trăznite, asortate cu machiaje, ce ne amintesc de indienii Vestului Sălbatic, şi însoţite permanent de diverse orătănii de prin propria curte (sigur, făcându-ne astfel să ne punem întrebarea legitimă referitoare la sănătatea ei mentală), «doamna» respectivă ajunge să critice ţinute lăudate abundent de publicaţii celebre (e adevărat, nu româneşti!!) ca «Harpers Bazaar» sau «New York Times». Mai mult decât atât, pe această «doamnă» o domină evident sentimentele amintite mai sus, jignindu-mă incredibil într-un mod la care îmi e imposibil să mă cobor şi să răspund. Cel puţin, asta fără ajutorul avocaţilor la care voi apela cu siguranţă din nou“, spune ea, cu adresă directă către Iulia Albu. 

„Dar în afară de răutatea evidentă, care iese parcă prin toţi porii, stă ridicolul situaţiei şi subiectului adus astfel în faţa românilor. Aşadar, la Festivalul de Film de la Cannes, la premiera unui film în competiţie regizat de un proaspăt câştigător al unui Oscar, având printre alţii în componenţă şi trei actori deţinători împreună a alte 5 premii Oscar, film de un ridicat nivel cultural şi artistic, lăudat de toţi criticii, în ţinute alese cu grijă împreună cu stilistul meu, fashion-editor al revistei «Elle», ţinute lăudate de mari publicaţii internaţionale, apare «doamna» amintită mai sus, cu «înalte» studii româneşti de specialitate, care critică total şi jigneşte grav într-un limbaj suburban. Mai mult decât am făcut-o acum, penibilul acestui fapt îmi e imposibil de comentat“.

„Iar în final, în ciuda faptului că din patriotism am ales în mod special o ţinută reprezentativă românească, ţinută expusă cu succes la Festivalul de Film de la Cannes, mă felicit din nou că nu stau prea mult în zonă...“, îşi încheie Mădălina Ghenea răspunsul public dat Iuliei Albu.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus