Stiri de ultima ora

Regina Elisabeta a II-a o pregăteşte pe Kate Middleton să devină Regina Angliei

Regina Elisabeta a
II-a o pregăteşte pe Kate Middleton să devină Regina Angliei
Monden
Gata, a început numătătoare inversă! Pe lângă faptul că îi împrumută bijuteriile ei, monarhul de 92 de ani o ajută pe soţia celui de-al doilea din linia succesorală la tronul britanic să se pregătească pentru ziua în care va deveni Regina Angliei.

N-a trecut mult timp de când Kate Middleton şi Regina au mers împreună la biserică, în Balmoral, iar una dintre surprizele acestei ieşiri în spaţiul public e că soţia Prinţului William purta nişte cercei din colecţia personală a Elisabetei a II-a. Acest gest mărinimos nu face decât să ne demonstreze că cele două s-au apropiat mai mult în ultima vreme şi că Regina Marii Britanii a luat-o pe soţia nepotului ei sub aripa sa.

Bineînţeles că nu există un curs anume care să te pregătească să devii regină, dar experienţa Majestăţii Sale trebuie să fie de ajutor pentru cea care va deveni, la un moment dat, Regină consoartă. Din momentul în care Middleton s-a măritat cu Prinţul William, care este al doilea în linia succesorală la tron, Kate a primit numeroase responsabilităţi, care, cum este şi de aşteptat, vor creşte când soţul ei va deveni Rege.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus