Stiri de ultima ora

Record de vizualizări pentru piesa „Tu şi Eu“, semnată Carla’s Dreams şi Inna, la 24 de ore de la lansare VIDEO

Record de vizualizări pentru piesa „Tu şi Eu“, semnată Carla’s Dreams şi Inna, la 24 de ore de la lansare VIDEO
Monden
Carla’s Dreams şi Inna au stabilit un record de vizualizări cu piesa „Tu şi Eu“, la 24 de ore de la lansare, mergând pe linia succesului colaborării pentru melodia „P.O.H.U.I.“.

Carla’s Dreams şi Inna sunt unii dintre dei mai apreciaţi artişti de la noi din ţară, reuşind performaţe incredibile pe plan muzical.

Patru dintre hit-urile trupei Carla’s Dreams au depăşit 50 de milioane de vizualizări. Este vorba despre „Acele“, „Imperfect“, „Sub Pielea Mea“ şi „Cum Ne Noi“. Anul 2016 a fost unul excepţional pentru Carla’s Dreams, în care băieţii au obţinut opt premii Media Music Awards şi au susţinut un concert sold out la Arenele Romane care a fost un adevărat succes. 

Carla’s Dreams va susţine un nou concert pe 13 mai, la Arenele Romane, unde sunt aşteptaţi fanii din toată ţara cărora li se promite o experienţă unică. Biletele se găsesc pe: www.iabilet.ro şi bilete.carlasdreams.com.

Artista se află momentan într-un turneu de promovare care a început în Turcia şi a continuat în America Latină şi lucrează la două albume, unul în limba română  şi unul în spaniolă şi engleză.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din România care reprezintă artişti de top precum Inna, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus