Stiri de ultima ora

Reacţia lui Trump după ce presa străină l-a citat jignind-o pe Ducesa Meghan

Reacţia lui Trump după ce
presa străină l-a citat jignind-o pe Ducesa Meghan
Monden
Donald Trump (72 de ani) a reacţionat după ce presa străină l-a citat jignind-o pe Ducesa Meghan (37 de ani) după ce au apărut zvonuri că aceasta nu vrea să se întâlnească cu preşedintele Americii în timpul vizitei sale la Londra.

Preşedintele Donald Trump a avut o discuţie, într-un interviu pentru cotidianul britanic The Sun, despre criticile pe care Meghan Markle i le-a adus liderului de la Casa Albă şi a fost citat numind-o „obraznică“ pe fosta actriţă, scrie CNN , citat de News.ro .

Această ştire a venit în contextul în care s-au vehiculat în presa străină informaţii potrivit cărora Ducesa de Sussex refuză să participe la întâlnirea cu preşedintele Americii, în timpul vizitei sale în Marea Britanie de săptămâna viitoare.

Ulterior, preşedintele american a negat faptul că a numit-o pe Meghan Markle „obraznică“, într-un mesaj publicat pe Twitter duminică, 2 iunie, deşi afirmaţia a fost făcută într-un interviu pentru The Sun, a fost înregistrată şi este publică.

Trump a scris pe contul său de Twitter: „Nu am numit-o niciodată pe Meghan Markle «obraznică». Este o invenţie a publicaţiilor care răspândesc ştiri false. Îşi vor cere scuze CNN, NYT şi aţii? Mă îndoiesc!“.

I never called Meghan Markle “nasty.” Made up by the Fake News Media, and they got caught cold! Will @CNN , @nytimes and others apologize? Doubt it!
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus