Stiri de ultima ora

Razvan Simion isi petrece Sarbatorile cu nevasta si copiii

Razvan Simion isi petrece Sarbatorile cu nevasta si copiii
Monden
Ei, asa devine treaba cand barbatul pe care il iubesti inca are familie, ce sa-i faci. Pe scurt, Razvan Simion ramane un barbat rezonabil, constient de faptul ca, desi separat de nevasta, el este dator cu prezenta, cel putin, langa cei doi copii ai sai.

Razvan si familia sa, aia de care inca nu s-a putut desparti cu acte in regula

Povestea de iubire dintre Razvan Simion si Lidia Buble nu mai este un secret pentru nimeni. Au negat ei ce au negat, apoi Razvan s-a mutat cu cantareata intr-un apartament din Bucuresti.  Ba chiar si tatal cantaretei, pastorul Viorel Buble, a acceptat faptul ca fiica sa are o relatie cu un barbat insurat. Pastorul l-a si cunoscut pe “ginerele sau”, cu care a discutat despre statutul Lidiei. Nu prea convingator insa, veti vedea de ce… Booon! Nu demult, miscarea cu mutatul s-a modificat, cele doua vedete mutandu-se intr-o vila, la Corbeanca, acolo unde se afla si familia lui Simion. Practic, cei doi s-au mutat langa familia barbatului, ca sa zicem asa… Dar, iata ca lucrurile nu s-au oprit aici. In perioada in care toti cauta se se aciuiasca impreuna cu familia, sa deschida cadouri si sa cante colinde, Lidia ramane fara Simionul ei. Care Simion isi va petrece Sarbatorile cu nevasta si copiii. Lovitura pentru Buble, care banuim ca isi va face de lucru cu cat mai multe spectacole cu putinta.

Sarbatorile Lidiei Buble vor fi de-a dreptul deprimante

“Luna aceasta, Razvan si sotia lui vor petrece mai mult timp impreuna. Vor merge impreuna sa cumpere cadouri copiilor pentru Mos Nicolae, Mos Craciun. El va face bradul alaturi de copii, ca in fiecare an. Mai mult, in ziua de Craciun, Razvan va lua masa alaturi de sotie si cei doi copii. Astfel, Lidia va fi nevoita sa isi petreaca ziua fara partenerul ei de viata. Ea spune ca intelege si nu are nimic de obiectat, dar cat sufera in sufletul ei numai ea stie. Nu este usor pentru ea sa stie ca Razvan isi va petrece sarbatorile alaturi de sotie, mai ales ca ar fi primele in calitate de cuplu”, se spune ca ar fi declarat un apropiat al artistei.
Ziarul National

Articole similare :
comments powered by Disqus