Stiri de ultima ora

Queen va cânta la gala Oscar 2019: „We will rock The Oscars!“

Queen va cânta la gala Oscar 2019: „We will rock The Oscars!“
Monden
Trupa britanică Queen va cânta la ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2019, care va avea loc duminică. Anunţul a fost făcut de către Academia Americană de Film, pe Twitter.

„Aceasta este viaţa reală? Sau e doar o fantezie? Le spunem bun venit Queen şi lui Adam Lambert la Oscarurile din acest an“, a scris Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice pe contul oficial de Twitter. 

Adam Lambert şi formaţia au răspuns: „We will rock The Oscars!“. 

Anunţul, nu tocmai o surpriză, vine ca urmare a succesului înregistrat de „Bohemian Rhapsody“, filmul biografic despre formaţie şi fostul solist, Freddie Mercury, scrie News.ro.

Formaţia cântă acum sub numele de Queen + Adam Lambert, cu doi dintre membrii originali, chitaristul Brian May şi toboşarul Roger Taylor, iar solist este starul de la „American Idol“, Adam Lambert, care a fost criticat pentru acest rol de lider al grupului în ultimii ani. 

Basistul John Deacon nu a mai cântat împreună cu Queen de mai mulţi ani. 

Is this the real life? Is this just fantasy? We welcome @QueenWillRock and @adamlambert to this year s #Oscars ! https://t.co/7uDf42FbjJ

   

„Bohemian Rhapsody“ este nominalizat la cinci categorii la gala Oscar 2019: Cel mai bun film, Cel mai bun actor, Cel mai bun montaj, Cel mai bun mixaj de sunet şi Cel mai bun montaj de sunet. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus