Stiri de ultima ora

Promisiunea experţilor: În curând, frigiderele noastre vor avea o funcţie cu adevărat revoluţionară

Promisiunea experţilor: În curând, frigiderele noastre vor avea o funcţie cu adevărat revoluţionară
Monden
"Frigiderul va putea fi folosit pentru efectuarea de plăţi online", a declarat Jonathan Vaux, directorul Visa Europa, potrivit Business Insider . "De exemplu, oamenii asociază serviciul Samsung Pay cu telefonul mobil, dar Samsung este cel mai mare furnizor de frigidere şi o să îmi cumpăr şi eu unul, care să fie capabil să proceseze plăţi online".

Cât despre riscul de securitate asociat frigiderului inteligent, lucrurile sunt neclare. "Depinde de informaţiile pe care le punem pe internet", a declarat Vaux. "Dacă eu cumpăr ceva prin intermediul frigiderului, o să fie lapte... Dacă îmi cumpăr un MacBook Air, s-ar putea ca autorităţile să se autosesizeze. ..".

De ani de zile, oamenii vorbesc despre aceste "frigidere conectate în reţea". De fapt, produsul electrocasnic al viitorului este un motiv de glumă, în rândul celor care participă la conferinţele tehnologice. Un blog Tumblr, "F*ck Yeah Internet Fridge", colecţionează fotografii şi menţiuni ale frigiderelor conectate în reţea. Conceptul nu este unul nou şi drept dovadă stă un articol BBC din 1999 despre aceste electrocasnice.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus