Stiri de ultima ora

Probleme de sănătate pentru DJ-ul suedez Avicii

Probleme de sănătate pentru DJ-ul suedez Avicii
Monden
DJ-ul a fost spitalizat în luna martie, după ce a acuzat dureri abdominale severe, febră şi greaţă. La puţin timp după internare, a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru extirparea vezicii biliare şi a apendicelui. Operaţia a dus la anularea prezenţei sale ca artist principal la Ultra Music Festival, cât şi a unei serii de concerte în Las Vegas, în aprilie.

"Îmi pare foarte rău, dar, după cum unii dintre voi ştiţi deja, nu voi cânta la Ultra Festival. Fanii mei ştiu că am mai avut probleme în trecut cu stomacul şi pancreasul. Doctorii au decis să îmi scoată vezica biliară. Sper să îmi revin curând şi să pot ţine concertele din turneul american", a spus Avicii în martie.

Ultimele anulări de concerte includ o serie de apariţii de pe 25 pe 28 septembrie şi un turneu în Asia în luna octombrie.

Deocamdată, Avicii va rămâne în Stockholm, oraşul său natal, până îşi va reveni complet şi va putea să reia munca la cel de-al doilea album al său, anunţat pentru anul viitor.

Avicii a ocupat în ultimii trei ani locul al treilea în Topul 100 al celor mai buni DJ-i din lume întocmit în fiecare an de revista DJ Magazine. Renumit pentru colaborările sale cu numeroşi cântăreţi de prim rang, DJ Avicii a primit şi două nominalizări la premiile Grammy - pentru piesa "Sunshine", cu David Guetta, în 2012, şi pentru cântecul său "Levels", în 2013.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus