Stiri de ultima ora

Prinţul George a dezvăluit numele bebeluşului Ducilor de Sussex încă din ianuarie

Prinţul George a dezvăluit numele bebeluşului Ducilor de Sussex încă din ianuarie
Monden
Numele primului copil al Ducilor de Sussex, Archie, a suscitat imaginaţia tuturor, iar dacă pentru mulţi a fost o surpriză alegerea cuplului, se pare că Prinţul George, fiul cel mare al Ducilor de Cambridge, l-a dezvăluit încă din luna ianuarie.

Ducesa Meghan (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani), căsătoriţi din 2018, l-au prezentat lumii întregi pe primul lor copil, născut pe 6 mai 2019, dezvăluind şi că numele lui va fi Archie Harrison Mountbatten-Windsor. 

Iar dacă mulţi au aşteptat cu sufletul la gură să afle cum va fi botezat „bebeluşul Sussex“, ei bine se pare că numele lui a fost dezvăluit încă din luna ianuarie a acestui an, însă la momentul respectiv a trecut neobservat sau i s-a dat o altă semnificaţie.

„Vanity Fair“ relatează că în ianuarie, în timp ce Prinţul George (5 ani), fiul cel mare al Ducesei Kate şi al Prinţului William, se plimba cu bunica sa, Carole Middleton, i-a spus unei doamne că lui i se spune... Archie. Atunci toată presa din Regat a scris că aceasta ar fi nickname-ul primit de micul prinţ. 

„Pentru a fi prietenoasă, l-am întrebat pe George care este numele lui, deşi evident că îl ştiam. Spre suprinderea mea, el mi-a zis, cu un zâmbet larg, că i se spune Archie. Nu ştiu de ce, m-am gândit că aşa fac copiii, în joacă îşi dau diverse nume. Mi s-a părut drăguţ şi amuzant“, a povestit femeia în ianuarie. 

Acum, presa străină avansează mai multe ipoteze: fie Ducii de Sussex au ales prenumele Archie după ce şi-au auzit nepoţelul folosindu-l şi li s-a părut drăguţ, fie nepoţelul jucăuş ştia că verişorul său se va numi Archie şi i-a plăcut atât de mult încât şi l-a însuşit. Poate că nu vom afla niciodată răspunsul.

Cert este că o sursă apropiată cuplului regal a dezvăluit pentru CNN că Archie a fost ales pentru că le-a plăcut foarte mult Ducilor de Sussex, mai ales că are şi o semnificaţie aparte. Cu origini germane, Archie este forma scurtă a prenumelui Archibald care înseamnă „sincer, curajos“, în timp ce al doilea prenume, Harrison, poate fi tradus prin „fiul lui Harry/ Harri son“.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus