Stiri de ultima ora

Prinţesa Diana, considerată de englezi „mama ideală“, înaintea Fecioarei Maria, într-un sondaj al Bisericii Anglicane

Prinţesa Diana, considerată de englezi „mama ideală“, înaintea Fecioarei Maria, într-un sondaj al Bisericii Anglicane
Monden
Aţi putea crede că un studiu bisericesc despre „mama ideală“, Fecioara Maria ar ieşit în mod evident câştigătoare. Însă un sondaj realizat de Biserica Anglicană a ajuns la un rezultat surprinzător.

Prinţesa Diana este considerată de către britanici o mamă mai bună decât Maica Domnului, după cum arată sondajul realizat de Biserica Anglicană pe 2000 de persoane, arată The Telegraph . Prinţesa de Wales a ocupat locul fruntaş, în timp ce Fecioara Maria se află tocmai pe locul 8, fiind lăsată în urmă chiar şi de Michelle Obama. Al doilea cel mai popular răspuns a fost „propria mea mea mamă“, urmat de Maica Theresa şi Regina Elisabeta a II-a.

Unele dintre răspunsurile celor chestionaţi au avut origini literare, mai mulţi respondenţi alegând-o pe Molly Weasley, mama lui Ron din romanele „Harry Potter“ şi pe Mary Poppins în detrimental mamei lui Isus.

Sondajul a arătat şi că bărbaţii au răspuns mai degrabă că mama ideală este chiar mama lor, în timp ce femeile au ales-o mai degrabă pe Prinţesa Diana.

Anul trecut, prinţii Harry şi William au vorbit pentru prima dată despre mama lor în documentarul „Diana, mama noastră: Viaţa şi moştenirea“. Prinţul Harry a descris-o ca „ceamai bună mamă din lume“, iar Prinţul William a vorbit despre personalitatea ei: „Era foarte informală şi îi plăcea mult să râdă şi să se distreze. Ea înţelegea că exista o viaţă reală în afara zidurilor palatului“.

Articole similare :
comments powered by Disqus