Stiri de ultima ora

Prințul William și Kate Middleton bântuiți d efantoma unui băiețel deformat. Fenomene stranii la palat

Prințul William și Kate Middleton bântuiți d efantoma unui băiețel deformat. Fenomene stranii la palat
Monden
Prințul William și Kate Middleton bântuiți de fantoma unui băiețel deformat. Fenomene stranii la palat

Foto: Daily Star Externe

Mai multe fenomene stranii au loc la Casa Regală Britanică. Ducii de Cambridge sunt terorizați de fiecare dată când vizitează Palatul Kensington, despre care se crede că ar fi bântuit de o fantomă.

Prințul William și Kate Middleton cred că fenomenele paranormale sunt puse pe seama fantomei unui băiețel care a murit în urmă cu foarte mulți ani șic are își face de cap în camera în care doarme prințul Louis.

Toate aceste dezvăluiri făcute de ducii de Cambridge în presa mondenă sunt pe aceeași lungime de undă cu zvonurile răspândite de-a lungul timpului în spațiul paublic potrivit cărora Palatul în care locuiesc prințul William și Kate Middleton ar fi blestemat din cauza unor tragedii cumplite petrecute în această clădire pe parcursul istoriei. 

Prințul William a oferit despre detalii despre posibila fantomă.

Acesta ar fi văzut-o sub forma unui băiat deformat într-un dintre încăperile palatului.

Se spune că băiețelul a fost găsit singur într-o pădure germană în 1725 și a fost dus să locuiască la Palatul Kensington ca „animal de companie” pentru regele George I care avea să-i dea numele de „Peter the Wild Boy”. Băiețelul care suferea de un sindrom extrem de rar numit Pitt-Hopkins a fost imortalizat într-o pictură care dăinuie în palat.

Specialiștii din vremurile de odinioară au ajuns la concluzia că băiețelui „deformat” prezenta mai multe afecțiuni printre care se numără întârzierea dezvoltării mentale, probleme de respirație, epilepsie, precum și trăsături faciale distinctive.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus