Stiri de ultima ora

Prinţul Louis a împlinit un an. Trei noi portrete cu micuţul au fost făcute publice

Prinţul Louis a împlinit un an. Trei noi portrete cu micuţul au fost făcute publice
Monden
Ducele şi Ducesa de Cambridge au dat publicităţii trei noi fotografii cu Prinţul Louis care împlineşte astăzi, 23 aprilie, vârsta de un an.

Fotografiile care marchează aniversarea de un an a micului prinţ au fost făcute la începutul acestei luni de către Kate Middleton (37 de ani).

În imagini, îl putem vedea pe prinţul Louis jucându-se în grădina din locuinţa Ducilor de Cambridge, William şi Kate, din Norfolk, potrivit anunţului făcut de casa regală britanică pe contul de Twitter Kensington Palace, notează news.ro. 

„Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt încântaţi să împărtăşească trei noi fotografii cu Prinţul Louis, înaintea aniversării zilei de naştere. Fotografiile au fost făcute la începutul acestei luni de Ducesă, în reşedinţa din Norfolk“, se arată în mesajul postat pe Twitter. 

În cea de-a treia fotografie, micul prinţ poartă un pulover din caşmir, în valoare de aproximativ 50 de euro, pe care este imprimat un căţeluş. 

Louis Arthur Charles, al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, s-a născut pe 23 aprilie 2018. Prinţul Louis, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, are un frate, prinţul George, în vârstă de cinci ani, şi o soră, prinţesa Charlotte, de trei ani.

El a fost cel mai tânăr membru al casei regale britanice până la naşterea Zarei Phillips, fiica prinţesei Anne, şi a lui Mike Tindall.

Ducele şi ducesa de Cambridge, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis FOTO Matt Holyoak via Twitter
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus