Stiri de ultima ora

Prinţul Harry, victima unor farsori ruşi: crezând că vorbeşte cu Greta Thunberg, ducele l-a criticat dur pe Trump şi a făcut dezvăluiri despre „noua sa viaţă“

Prinţul Harry, victima unor farsori ruşi: crezând că vorbeşte cu Greta Thunberg, ducele l-a criticat dur pe Trump şi a făcut dezvăluiri despre „noua sa viaţă“
Monden
Prinţul Harry (35 de ani) a căzut pradă unei farse la telefon pusă la cale de doi ruşi, celebri pentru păcălelile făcute unor personalităţi, printre care cântăreţul Elton John şi politicianul Bernie Sanders.

Prinţul Harry al Marii Britanii a căzut victima unor celebri farsori ruşi, Alexei Stolyarov şi Vladimir Kuznetsov, cunoscuţi pe YouTube pentru farsele lor. Printre celebrităţile care au căzut cu graţie în capcanele întinse de youtuberii ruşi se numără cântăreţul Elton John, actorul Joaquin Phoenix, politicianul Bernie Sanders şi chiar preşedintele turc, Erdogan. 

Cei doi ruşi au vorbit la telefon cu ducele de Sussex, pe când acesta se afla în locuinţa sa din Canada, dându-se drept activista de mediu Greta Thunberg şi tatăl acesteia, potrivit Daily Mail. 

Convins că vorbeşte cu cei menţionaţi, prinţul Harry a făcut dezvăluiri despre retragerea lui şi a soţiei sale, ducesa Meghan, din familia regală britanică. De asemenea, Harry l-a criticat dur pe preşedintele american Donald Trump. 

O parte din înregistrarea telefonică a fost publicată de tabloidul  The Sun. 

Harry, două conversaţii cu farsorii ruşi 

Prinţul Harry a vorbit de două ori cu farsorii, o conversaţie având loc în noaptea de Anul Nou, şi a doua pe 22 ianuarie. Fără să bănuiască vreun moment că este victima unei farse, Harry a vorbit surprinzător de deschis despre viaţa lui în afara familiei regale, despre care a mărturisit că este „mult mai bună“. Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au mutat cu fiul lor Archie (opt luni) în Vancouver, Canada, în urmă cu două luni.  

„Vă asigur că să te căsătoreşti cu un prinţ sau cu o prinţesă nu este deloc aşa cum crede lumea. Asta presupune o mulţime de lucruri la care nici nu te gândeşti. (...)“, a dezvăluit Harry la telefon.

Cei doi farsori ruşi, Valdimir şi Alexei FOTO Getty Images

Harry a reiterat faptul că el şi fosta actriţă s-au retras din familia regală ca să-şi protejeze fiul şi viaţa de familie, dar a mărturisit că a fost o decizie foarte grea: „Nu a fost cea mai uşoară decizie, dar a fost cea mai bună pentru familia noastră, cea mai bună decizie pentru a-mi proteja fiul. Cred că foarte mulţi oameni din lumea aceasta se pot identifica cu noi şi cu dorinţa de a ne pune familia pe primul plan.“

Vorbind despre noua lor viaţă, Harry a mărturisit: „Cred că este mult mai bună acum. Uiţi că am fost în armată timp de 10 ani aşa că eu sunt mult mai normal decât vrea familia mea să creadă. Cu siguranţă însă putem spune şi face multe lucruri acum, din noua poziţie, lucruri care nu ne erau permise anterior. Vom putea face lucruri semnificative fără să fim constant criticaţi.“

Ducele de Sussex a insistat apoi asupra faptului că Meghan a fost dintotdeauna vânată de tabloide. „Din momentul în care eu am găsit o femeie suficient de puternică pentru a putea apăra lucrurile în care credem amândoi, ei s-au speriat, s-au înfuriat, s-au zbătut, iar tot ce încearcă în acest moment este să ne distrugă reputaţia”, a spus Harry.

Harry, critici dure la adresa lui Donald Trump 

Convins că vorbeşte cu activista de mediu, Greta Thunberg (17 ani), din Suedia, şi cu tatăl acesteia, Harry i-a criticat dur pe câţiva lideri politici, în special pe preşedintele american Donald Trump. „Cred că simplul fapt că Donald Trump încurajează atât de mult industria cărbunelui în America dovedeşte că are mâinile pătate de sânge. (...) Din păcate, lumea este condusă de oameni realmente bolnavi, deci îi rămâne tinerei generaţii şi celor ca tine să facă diferenţa. Cred că oamenii trebuie să se trezească şi singura modalitate de a-i face pe oameni să se trezească, pentru că este o problemă de conştientizare, este să acţionăm ferm, uneori şocant. Cred că elementul de şoc îi va trezi pe oameni (...)“, spune Harry la telefon. 

„Donald Trump va vrea să se întâlnească cu tine, dar nu va dori să aibă o discuţie reală despre schimbările climatice, pentru că îl vei domina pe acest subiect“, a adăugat prinţul, crezând că i se adresează Gretei Thunberg.  

Harry şi Meghan, separaţi de familia regală britanică 

Prinţul Harry a vorbit şi depsre prinţul Andrew, despre care a spus că, indiferent dacă se face vinovat sau nu de acuzaţiile de abuz şi molestare sexuală, el şi ducesa Meghan sunt complet separaţi de el, dar şi de „majoritatea familiei regale britanice“. „Am foarte puţine de spus în privinţa lui. Indiferent de ce a făcut sau nu, eu şi soţia mea suntem complet separaţi de el. Aşa cum suntem de majoritatea familiei regale.“

Vorbind despre faptul că Harry şi Meghan călătoresc cu avioane private, contrar faptului că poluează mai mult, ducele a mărturisit: „Din păcate, există prea puţine variante. din nou, încerc să-mi protejez, în primul rând, familia şi fiul.“

Discuţie bizară despre o căsătorie aranjată 

Între Harry şi farsorii ruşi a existat însă şi o discuţie bizară. Falsa Greta i-a spus lui Harry că face parte din familia regală suedeză extinsă. „Oh, asta înseamnă că suntem înrudiţi?“, i-a răspuns prinţul.

„Da, este adevărat. Dacă mă vor ajuta să lupt împotriva schimbărilor climatice, cred că ar fi benefic să aranjăm o căsătorie, nu crezi? Cred că acest lucru va ajuta scopului meu“, a spus „Greta“. 

Ea a continuat prin a-i propune lui Harry să o ajute să se căsătorească fie cu prinţul George, fie cu un alt membru al familiei regale britanice, James Windsor. „Sunt potriviţi pentru mine ca vârstă. Ar ajuta…“

Harry i-a răspuns râzând: „Sunt sigur că te pot ajuta.“  
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus