Stiri de ultima ora

Prințul Harry, un romantic incurabil. Acesta este modul în care a surprins-o pe Meghan Markle cu ocazia aniversării lor (VIDEO) |

Prințul Harry, un romantic incurabil. Acesta este modul în care a surprins-o pe Meghan Markle cu ocazia aniversării lor (VIDEO) |
Monden
Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit doi ani de când și-au spus „da” pentru totdeauna. Cei doi au avut spectaculoasa ceremonie de nuntă pe data de 19 mai 2018, iar acum sunt mai fericiți ca oricând. Celebrul evenimen t, plin de fast a avut loc în 2018, în decorul de poveste al catedralei de la Palatul Kensington. Aceștia s-au cunoscut în iulie 2016 printr-o prietenă comună, Violet von Westenholz, care le-a aranjat o întâlnire surpriză, iar de atunci au simțit că există o chimie aparte între ei. Cu ocaziei zilei aniversării lor, cei doi au avut cadouri de măsura evenimentului.

Cum au sărbătorit Meghan Markle și Prințul Harry aniversarea lor de doi ani

Prințul Harry și Meghan Markle sunt în atenția publicului de când au luat hotărârea de a renunța la titlurile de membri seniori ai casei regale britanice li de a se muta împreună cu fiul lor în vârstă de un an, Archie, în Statele Unite.

În prezent, Prințul Harry și Meghan Markle se află în Los Angeles, locuind într-o proprietate a actorului și regizorului Tyler Perry.  Cu ocazia aniversării, aceștia și-au dăruit câteva lucruri simbolice, potrivit Elle.

Reporterul de la Casa Regală, Omid Scobie, a vorbit cu o sursă, care a confirmat și celor de la revista Harper’s Bazaar faptul că „ziua se va desfășura petrecând timpul împreună în familie. Nu vor munci deloc și s-au asigurat că nu au nicio conferință sau vreo întâlnire programată. La fel ca restul lumii, aceștia se află în izolare, așa că vor sta împreună acasă. Dar cu siguranță vor avea o zi frumoasă”.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus