Stiri de ultima ora

Prinţul Harry, ironizat de Brad Pitt la gala BAFTA 2020. Ce mesaj a transmis actorul VIDEO

Prinţul Harry, ironizat de Brad Pitt la gala BAFTA 2020. Ce mesaj a transmis actorul VIDEO
Monden
Brad Pitt a reuşit să „fure show-ul“ la gala premiilor BAFTA, ce a avut loc duminică seară, la Royal Albert Hall din Londra, chiar şi în absenţa sa. Actorul a transmis un mesaj amuzant prin care l-a ironizat pe prinţul Harry al Marii Britanii.

Brad Pitt a fost recompensat cu un premiu BAFTA pentru Cel mai bun actor în rol secundar graţie rolului din filmul lui Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood“. 

Brad Pitt nu a putut participa la gală pentru a-şi ridica trofeul, invocând „obligaţii familiale“, însă a transmis un mesaj prin intermediul actriţei Margot Robbie (29 de ani). 

Actorul l-a ironizat pe prinţul Harry al Marii Britanii, în faţa ducilor de Cambridge, William şi Kate, invitaţi de oanoare ai galei. 

Margot Robbie a urcat pe scenă şi a ţinut un discurs de acceptare în numele colegului ei din filmul lui Tarantino: „Brad spune că-şi va numi trofeul «Harry» pentru că e la fel de entuziasmat să-l ia cu el înapoi în Statele Unite ale Americii“, potrivit metro.news.  

Ducii de Cambridge, William şi Kate, s-au arătat amuzaţi şi stânjeniţi, deopotrivă, de gluma actorului cu privire la „Megxit“. 

Prinţul Harry şi soţia lui, fosta actriţă Meghan Markle, au renunţat la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice pentru a-şi dobândi independenţa financiară. Cuplul locuieşte în prezent în Canada, alături de fiul lor, Archie. 

Ducesa de Cambridge a optat pentru o rochie lungă, albă, cu motive aurii, semnată de designerul Alexander McQueen. Ducesa Kate a respectat codul vestimentar - modă sustenabilă- şi a ales o rochie pe care a mai purtat-o şi în 2012, în cadrul unei vizite oficiale în Malaezia. 

Şi prinţul William s-a remarcat la gala BAFTA 2020 cu un dicurs în care a inserat o glumă privind serialul de succes „The Crown“, care spune povestea familiei regale britanice. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus