Stiri de ultima ora

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor pleca în primul lor turneu regal. Ce destinaţii au ales FOTO

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor pleca în primul lor turneu regal. Ce destinaţii au ales FOTO
Monden
Palatul Kensington anunţă primul turneu regal al prinţului Harry (33 de ani) şi al soţiei sale ducesa de Sussex Meghan Markle (36 de ani). Cei doi, care s-au întors recent din luna de miere, vor pleca în toamnă în mai multe destinaţii dezvăluite de reprezentanţii casei regale britanice.

Ducele şi ducesa de Sussex, care s-au întors recent din luna de miere, vor pleca în primul lor turneu regal în toamnă, scrie People. 

Ducii de Sussex vor începe turneul la Invictus Games în Sydney, Australia, competiţie care va avea loc între 20-27 octombmrie. Cuplul va erge apoi în Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă, potrivit unui comunicat al Palatului Kensington. 

Noua ducesă de Sussex, care şi-a făcut pentru prima dată apariţia la balconul Palatului Kensington, la parada „Trooping The Colour“, de ziua Reginei Elisabeta a II-a, va pleca cu trenul regal alături de suverană, la dorinţa Majestăţii Sale, în vizita oficială pe care o vor face în Cheshire pe 14 iunie, pentru a inaugura podul Mersey, scrie  Daily Mail.  

FOTO Getty Images

Astfel, este pentru prima dată când Meghan va merge la un eveniment oficial fără a fi însoţită de soţul ei, prinţul Harry. De altfel, potrivit Daily Mail, nici prinţul William şi nici Kate Middleton nu au avut încă onoarea şi nici permisiunea de a călători cu trenul regal.

Primul eveniment oficial la care Meghan Markle a participat în calitate de ducesă de Sussex 

Meghan Markle, la primul eveniment oficial în calitate de Ducesă de Sussex FOTO Guliver/Getty Images

Meghan Markle, între cele mai influente femei din Marea Britanie

Meghan Markle, noua Ducesă de Sussex, a intrat în topul celor mai influente 25 de femei din Marea Britanie, potrivit unei liste publicate de Vogue UK.

Soţia prinţului Harry, admirată pentru că oferă o nouă identitate monarhiei, se află în listă alături de Ruth Davidson, politician scoţian, Stella McCartney, creator de modă, şi J.K. Rowling, cunoscută pentru romanele din seria „Harry Potter”.

Revista britanică aduce, astfel, în prim-plan cele mai influente femei din diverse sectoare de activitate, precum artă, divertisment, ştiinţă, politică şi media.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus