Stiri de ultima ora

Primăvara asta, la muzică, se poartă vintage: trupa Postmodern Jukebox revine în concert la Bucureşti, în 16 mai

Primăvara asta, la muzică, se poartă vintage: trupa
Postmodern Jukebox revine în concert la Bucureşti, în 16 mai
Monden
Pentru că experienţa unui concert Postmodern Jukebox nu are cum să fie vreodată similară cu cea anterioară,  fenomenul muzical al internetului se întoarce în Bucureşti pe scena Sălii Palatului,  pentru al treilea an consecutiv, pe 16 mai 2018. Cu un colectiv de artişti ce reinterpretează la propriu şi la figurat genurile muzicale, depăşind limite şi generaţii cu abordarea lor unică şi necovenţională pentru fiecare piesă din repertoriu, Postmodern Jukebox îşi propun să îşi surprindă din nou spectatorii cu un concert spectaculos, anunţă organizatorii concertului, Events ( www.events.ro ).

Combinând senzaţia de party al secolului a lui Miley Cyrus sau anxietatea minimalistă  Radiohead cu căldura unor stiluri ce datează mult dinainte ca părinţii muzicienilor reinterpretaţi să se fi născut, Postmodern Jukebox reimaginează săptămânal genuri contemporane ca pop, rock şi R&B în notă swing, doo-wop, ragtime sau Motown. Beyonce, Lorde, Lady Gaga, Maroon 5, Guns’n’Roses şi The White Stripes sunt doar câţiva dintre artiştii a căror muzică a fost abordată dintr-un unghi retro unic şi transformată într-un succes viral şi atemporal, fiecare piesă fiind o reală punte între generaţii.

Peste 70 de membri artişti, peste 925 de milioane de vizualizări, 3.2 milioane de abonaţi, sute de spectacole cu casa închisă în toată lumea – aceasta este trupa care a pornit acum nouă ani ca un grup de prieteni a căror sursă de amuzament era realizarea de coveruri într-o sufragerie şi postarea clipurilor pe Youtube, ce îşi propune să umple din nou Sala Palatului pentru o performanţă artistică de neuitat, ce va face spectatorii să se simtă ca pe covorul roşu sau în cea mai senzaţională petrecere în stilul anilor ’20 şi Great Gatsby. Postmodern Jukebox promit o nouă experienţă plină de farmec, pe care cei ce au ratat-o în anii trecuţi nu au voie să o mai piardă, iar cei ce au mai intrat în această stare o dată garantat se vor simţi ca la primul concert Postmodern Jukebox.

Şi, cum cel mai memorabil cadou de 8 martie este cu siguranţă o experienţă, biletele pentru concertul trupei Postmodern Jukebox de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 16 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe  www.eventim.ro , la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală sau de perioada de achiziţionare.

Categoriile sunt: Pachet Extra Gold VIP – 431 lei, Categoria I VIP – 240 lei, Categoria II – 240 lei, Categoria III – 170 lei, Categoria IV – 140 lei, Categoria V – 120 lei. Iar, între 8 – 31 martie, orice bilet din categoria III achiziţionat vine cu un cadou garantat – un CD cu cele mai îndrăgite piese ale Postmodern Jukebox, ce poate fi ridicat în ziua evenimentului de la Poarta de Presă.

Pachetul Extra Gold VIP oferă accesul la sesiunea de Meet&Greet cu artiştii, după spectacol, precum şi afişul turneului în ediţie limitată şi ecuson VIP pentru accesul în culise după spectacol. Pachetul Extra este valabil numai însoţit de un bilet la concert, achiziţionat separat.

Articole similare :
comments powered by Disqus