Stiri de ultima ora

Prima apariţie din an. Unde au fost văzuţi Kate Middleton şi Prinţul William?

Prima apariţie din an. Unde au fost văzuţi Kate Middleton şi Prinţul William?
Monden
Anul 2019 se anunţă a fi unul mult mai încărcat pentru Ducii de Cambridge decât cel precedent, când Kate a avut un concediu de maternitate, iar William a absentat de la evenimentele coroanei pentru a petrece timp cu nou-născutul lui.

Prima duminică din an a marcat şi prima apariţie a Ducilor de Cambridge în public! Cei doi au mers la biserica din Sandringham şi au avut alături câţiva prieteni speciali de-ai lor. Simpatizanţii regali i-au identificat pe prietenii Ducilor ca fiind naşa de botez a Prinţului Louis, respectiv Lady Laura Meade, alături de soţul ei, James, care a ţinut un discurs amuzant la nunta lui William cu Kate, în 2011.

În compania lor se mai aflau şi Emilia Jardine-Paterson, care este naşa de botez a Prinţului George, dar şi naşul Prinţese Charlotte, respectiv Thomas van Straubenzee. A fost, aşadar, o reuniune de prieteni în toată regulă.

Ce a purtat Kate cu această ocazie? Un outfit albastru, despre care criticii regali spun că ar fi semnat de Catherine Walker & Co, şi pe care, chipurile, l-ar fi mai purtat în timpul unei îndatoriri regale în Oslo. Pe sub acel palton, Kate a purtat o rochie cu buline, creată de LK Bennett. Ea şi-a accesorizat outfitul cu pantofi negri, Prada, şi o geantă Jimmy Cho. Cerceii cu perlă, Annoushka, au completat perfect look-ul.  
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus