Stiri de ultima ora

Premiere la cinema: Aaron Eckhart se transforma intr-un monstru in I, Frankenstein

Premiere la cinema: Aaron Eckhart se transforma intr-un monstru in I, Frankenstein
Monden
Bazat pe o poveste adevarata ilustrata chiar de  Marcus Luttrell  in anul 2007, “Lone Survivor” dezvaluie povestea unei  trupe speciale  Navy SEAL, care a decis sa ia prin surprindere un oficial al talibanilor, pe un teren ostil din apropierea granitei dintre Afghanistan cu Pakistan, dar au fost prinsi intr-o ambuscada. Alaturi de Mark Wahlberg,  apar si Emile Hirsch, Ben Foster si Taylor Kitsch, in rolurile soldatilor Navy Seals care l-au insotit pe Luttrell in misiune.

 

Kevin Hart si Ice Cube sunt protagonistii comediei de actiune Un politist si jumate, noua productie a regizorului si producatorului comediei-blockbuster Think Like a Man. Un tip caruia-i turuie gura incontinuu tine neaparat sa mearga macar o data in patrulare pe strazile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un politist caruia-i sare tandara foarte usor. Odata ce acesta accepta sa fie insotit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urma se vede nevoit sa faca tot posibilul sa supravietuiasca in cele mai nebunesti 24 de ore din viata lui.

In ultimii doi ani, agentul de paza de liceu Ben (Hart) a tot incercat sa-i dovedeasca lui James (Cube), detectiv decorat din cadrul fortei de politie din Atlanta (APD), ca e mai mult decat un dependent de jocuri video care nu o merita pe sora lui James, Angela (Tika Sumpter). Cand Ben e, in sfarsit, acceptat la academia de politie, considera ca si-a castigat deja respectul politistului, si ca acesta ii va acorda binecuvantarea de a se insura cu Angela.

Convins ca asa o sa vada daca Ben e in stare sa aiba grija de sora lui, James il cheama in patrulare intr-o tura care ar trebui sa bage in sperieti orice incepator. Dar, cand noaptea ajung fata-n fata cu cei mai periculosi criminali din oras, James va descoperi ca, atunci cand ai gura mare e la fel de primejdios precum un glonte care goneste spre gura ta. John Leguizamo si Laurence Fishburne se alatura distributiei acesei comedii de actiune regizate de Tim Story. Un politist si jumatate e produs de Will Packer (Think Like a Man), alaturi de Ice Cube, Matt Alvarez (Barbershop) si Larry Brezner (Good Morning, Vietnam).
procinema.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus