Stiri de ultima ora

PREMIERE DE WEEKEND "Thor: Ragnarok" își face intrarea în cinematografele nord-americane

PREMIERE DE WEEKEND Thor: Ragnarok își face intrarea în cinematografele nord-americane
Monden
Filmul cu supereroi Thor: Ragnarok , cel de-al treilea din seria axată asupra personajului Thor din universul Marvel, își face intrarea în acest sfârșit de săptămână în cinematografele nord-americane cu ambiția de a urca pe primul loc în box-office și de a deveni una dintre cele mai bune premiere ale anului, relatează vineri EFE.

Cu Chris Hemsworth din nou în rolul lui Thor, filmul regizat de Taika Waititi include în distribuția sa o pleiadă de vedete, precum Cate Blanchett, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Tessa Thompson și Anthony Hopkins.

Thor, încarcerat într-o zonă îndepărtată a Universului fără puternicul său ciocan, trebuie să se întoarcă în ținutul său natal, Asgard, pentru a o opri pe necruțătoarea Hela (Blanchett) care vrea să distrugă planeta și să aducă sfârșitul civilizației prin Ragnarok .

Potrivit experților, Thor: Ragnarok ar putea depăși încasări de 100 de milioane de dolari în SUA în acest weekend de lansare pe marile ecrane.

O altă premieră este comedia A Bad Moms Christmas , o continuare a filmului Bad Moms care anul trecut a avut încasări în întreaga lume de 184 de milioane de dolari.

Mila Kunis, Kristen Bell și Kathryn Hahn, cele trei protagoniste care nu doresc să fie mame tipice în primul film, sunt nevoite acum să-și înfrunte propriile mame, care în acest sequel sunt interpretate de Susan Sarandon, Christine Baranski și Cheryl Hines.

O premieră limitată au și filmele Last Flag Flying și Lady Bird .

Actrița Greta Gerwig scrie și regizează Lady Bird , un film în care joacă actrițele Saoirse Ronan și Laurie Metcalf. Filmul se axează asupra problemelor de adaptare a unei adolescente la noua sa viață din nordul Californiei.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus