Stiri de ultima ora

Povestea primei întâlniri a soţilor Obama, într-un film romantic: „Southside with you“ VIDEO

Povestea primei întâlniri a soţilor Obama, într-un film romantic: „Southside with you“ VIDEO
Monden
Prima întâlnire a cuplului prezidenţial american, care a avut loc în vara anului 1989, a inspirat un film romantic, „Southside with You“, de Richard Tanne, care va avea premiera în Statele Unite pe 26 august, scrie Reuters.

La prima lor întâlnire, Michelle Obama avea vârsta de 25 de ani şi era avocat în Chicago, iar Barack Obama împlinea 28 de ani şi era asociat la aceeaşi firmă de avocatură la care lucra ea.

În orele petrecute împreună la prima întâlnire, cei doi au vizitat o expoziţie de artă cu lucrări semnate de Ernie Barnes şi au participat la o întâlnire a comunităţii cu scopul de a găsi o modalitate de a construi un centru pentru tineri.

Cuplul a mers la o proiecţie a filmului „Pizzeria lui Sal/ Do The Right Thing“, regizat de Spike Lee, după care cei doi au mâncat îngheţată, discutând despre vieţile, ambiţiile şi temerile lor.

„Se poate vedea în acest film că s-au provocat recirpoc şi că s-au imaginat în pantofii celuilalt. Au vorbit despre familie şi cred că toate aceste lucruri sunt foarte reale şi accesibile oamenilor“, a spus actriţa Tika Sumpter, care o interpretează pe Michelle Obama.

„Southside With You“ include detalii pe care cuplul prezidenţial american le-a povestit despre prima întâlnire, în diferite interviuri. Dialogul celor doi este imaginat astfel încât să semene cât mai mult cu cel pe care l-ar fi avut soţii Obama. Cuplul prezidenţial este interpretat de actorii Parker Sawyers şi Tika Sumpter.

Muzicianul John Legend, producător executiv al filmului, a spus că Michelle şi Barack Obama ştiu despre film. „Cred că le va plăcea, odată ce îl vor vedea, dacă nu l-au văzut deja“, a spus el.

Barack şi Michelle Obama sunt căsătoriţi din 1992. Ei s-au căsătorit după trei ani de la prima lor întâlnire. Cei doi au două fiice, Malia, în vârstă de 18 ani, şi Sasha, în vârstă de 15 ani.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus