Stiri de ultima ora

Povestea de dragoste dintre Michelle si Barack Obama a ajuns pe marele ecran, in "Southside with you". Cine sunt actorii din rolurile principale

Povestea de dragoste dintre Michelle si Barack Obama a ajuns pe marele ecran, in Southside with you. Cine sunt actorii din rolurile principale
Monden
"Acest rol a fost o provocare", marturiseste actorul care l-a interpretat pe presedintele american, iar partenera sa de pe marele ecran recunoaste ca nici pentru ea nu a fost chiar floare la ureche, de la inceput.

Pelicula "Southside with You" a avut deja premiera, la New York, potrivit Stirile ProTV.

Actiunea din "Southside with You" este plasata in vara anului 1989, si se axeaza pe prima intalnire a sotilor Obama, atunci cand cei doi au vizitat Institutul de Arta din Chicago. Au participat la o reuniune, au vazut un film si s-au si indragostit.

Richard Tanne, regizor: "Cred ca publicul va fi suprins de cat de diferiti erau si cum au ajuns din medii atat de diferite si cu atatea obstacole, sa fie impreuna."

Actorul Parker Sawyer a vorbit despre cat de dificil a fost sa intre in pielea lui Barack Obama.

Parler Sawayer, actor: "A trebuit sa fiu convingator, fermecator, inteligent si in acelasi timp jucaus. A fost intr-adevar o provocare."

Nu a fost chiar usor nici pentru actrita Tika Sumpter, care a interpretat rolul lui Michelle Obama.

Tika Sumpter, actrita: "Initial, a fost destul de coplesitor totul, dar cand am inceput sa filmam totul a curs de la sine."

Richard Tanne: "Am spus intotdeauna ca Michelle este poate mai inteligenta decat presedintele, ceea ce spune multe. Probabil ea isi va aminti mai multe detalii de la intalnire, decat el."

FIlmul romantic a fost realizat pe baza informatiilor oferite, de-a lungul timpului, de sotii Obama in diferite interviuri despre prima lor intalnire.
procinema.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus