Stiri de ultima ora

Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, s-a logodit cu un milionar: ce mesaje au transmis membrii familiei regale FOTO

Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, s-a logodit cu un milionar: ce mesaje au transmis membrii familiei regale FOTO
Monden
Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, a confirmat logodna cu milionarul James Matthews, dezvăluind că plănuiesc să se căsătorească anul viitor.

Pippa Middleton (32 de ani) şi James Matthews (40 de ani), administratorul unui fond de investiţii, s-au logodit duminică, în timpul unei vizite în Lake District, un parc naţional aflat în apropiere de graniţa dintre Anglia şi Scoţia.

Pippa Middleton, surprinsă purtând inelul de logodnă FOTO Peter Jordan/The Sun/News Syndication

„Ducele şi ducesa de Cambridge sunt absolut încântaţi de această veste“, a anunţat şi biroul de presă de la Palatul Kensington, reşedinţa oficială a prinţului William şi a soţiei sale, Catherine.

De asemenea, tatăl acesteia, Michael Middleton, a mărturisit că el şi soţia sa, Carole, sunt extrem de entuziasmaţi: „Formează un cuplu minunat şi le dorim din tot sufletul să fie fericiţi.

Pippa Middleton şi James Matthews au o relaţie care a început în urmă cu aproximativ un an şi au fost fotografiaţi de curând împreună în public, la turneul de tenis de la Wimbledon.

Pippa Middleton, alături de logodnicul său la unul dintre meciurile de tenis de la Wimbledon FOTO Hepta  
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus