Stiri de ultima ora

Pink a cântat impecabil la Super Bowl, în ciuda răcelii acute, dar a făcut un gest care i-a indignat pe anumiţi fani VIDEO

Pink a cântat impecabil la Super Bowl, în ciuda răcelii acute, dar a făcut un gest care i-a indignat pe anumiţi fani VIDEO
Monden
Pink s-a declarat onorată că a avut ocazia să cânte imnul Americii la Super Bowl 2018 FOTO Getty Images

Cântăreaţa Pink (38 de ani) şi-a îndeplinit visul de a cânta imnul naţional al Americii la Super Bowl, însă o răceală puternică i-a dat bătăi de cap. Momentul ei a fost criticat dintr-un alt motiv însă, după ce artista a fost surprinsă de camere în timp ce scotea ceva din gură înaintea prestaţiei.

Pink a fost artista care a avut de onoarea de a cânta imnul Americii la Super Bowl 2018, pe Stadionul U.S. Bank din Minneapolis. Cântecul, celebru pentru dificultatea sa, a reprezentat o reală provocare pentru cântăreaţă, având în vedere că o răceală contactată de la copiii săi, Willow (6 ani) şi Jameson (1 an), a făcut-o să aibă mari emoţii în ceea ce priveşte interpretarea ei de duminică. 

Cu toate acestea, Pink n-a dezamăgit şi s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, oferind un moment emoţionant înaintea finalei Ligii Americane de Fotbal Profesionist (NFL).

În schimb, un gest neaşteptat al artistei a stârnit un val de reacţii în mediul online. Chiar înainte de începerea imnului, Pink este surprinsă de camerele de filmat în timp ce scoate din gură o pastilă pentru dureri în gât şi o aruncă pe jos. Cei mai mulţi fani au presupus că era vorba de o gumă de mestecat şi au reacţionat cu amuzament pe reţelele de socializare, însă au existat şi voci care au criticat gestul artistei, catalogându-l lipsit de respect, arată Daily Mail .

„Cumva Pink şi-a aruncat guma pe teren? O ia cineva de acolo înainte de începerea meciului?“, „Oh, Doamne! Guma pe care Pink tocmai a scos-o din gură va câştiga titlul de cel mai valoros jucător al anului“, „Pink scuipând-şi guma pe teren este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat pe anul ăsta“, au fost o parte dintre reacţiile pozitive ale fanilor.

Nu toată lumea a dat dovadă, însă, de simţul umorului: „Ne uităm la Super Bowl ca tu să nu trebuiască să o faci. Pink şi-a arătat deja lipsa de respect faţă de America, scuipând guma pe teren înainte să înceapă să cânte imnul naţional“, a scris indignat un utilizator de pe Twitter.

Anterior începerii grandiosului eveniment, Pink a postat pe Instagram o fotografie de la repetiţie, însoţită de un mesaj simpatic.

„Aştept să cânt acest cântec din 1991, când mi-am văzut idolul, pe Whitney Huston, stăpânindu-l dumnezeieşte. Iar acum, am această şansă. Şi se întâmplă ca această şansă să apară fix când micuţii mei copii îmi tuşesc în gură şi îşi freacă mucii de obrazul meu. Şi iate-ne aici, în faţa altui vis de-al meu care se transformă încet într-un coşmar. Vă spun sincer, acesta este unul dintre cele mai mari onoruri ale vieţii mele, să cânt imnul în faţa familiei mele, a familiei mele militare, a tatălui, a fratelui, a mamei vitrege şi a întregii lumi. Promit că voi da tot ce am mai bun, aşa cum fac mere. Cât despre gremlinii care m-au adus în situaţia asta, puteţi să tuşiţi la mine pentru tot restul vieţii voastre. Dacă este un concurs, copii, voi câştigaţi“, a scris Pink, alături de hashtag-urile „împărtăşiţi iubirea“, „împărtăşiţi germenii“, „vă rog, daţi-mi vocea înapoi“ şi „dacă pot să cânt o s-o fac în stil mare“.

Pink, alături de fiica sa Willow, în vârstă de 6 ani FOTO Getty images

Imnul naţional a fost cântat în trecut la Super Bowl de către Lady Gaga, Idina Menzel, Alicia Keys, Billy Joel, Diana Ross, Neil Diamond, Whitney Houston, Luther Vandross, Cher, Faith Hill, Mariah Carey, Beyonce şi Christina Aguilera.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus