Stiri de ultima ora

Penelope Cruz a strălucit într-o rochie Chanel la ”Oscarurile” spaniole. A fost acompaniată de mama sa

Penelope Cruz a strălucit într-o rochie Chanel la ”Oscarurile” spaniole. A fost acompaniată de mama sa
Monden
Ca-n fiecare an, Penelope Cruz s-a prezentat la ceremonia de decernare a premiilor Goya, echivalentul spaniel al premiilor Oscar. Ea a fost acompaniată de mama sa, Encarnacion.

Frumoasa actriţă în vârstă de 44 de ani a fost printre vedetele mult aşteptate la Premiile Goya, care au avut loc sâmbătă noaptea, în Sevilla, Spania. Penelope Cruz nu şi-a dezamăgit fanii şi a defilat pe covorul roşu al prestigiosului eveniment într-o rochie superbă, semnată de casa de modă Chanel.

E inutil să spunem că actriţa a atras toate privirile cu a sa rochie Chanel, care îi urma fidel linia corpului silfid. Ea şi-a accesorizat look-ul cu un clutch dintr-un satin argintiu şi bijuterii preţioase. Părul şi make-up au fost atent alese, iar apariţia ei a fost cu adevărat spectaculoasă.

Marele absent al serii a fost soţul ei, Javier Bardem. Actriţa n-a venit, însă, singură. Ea l-a adus pe prietenul ei cel mai bun, regizorul Pedro Almodovar, dar şi mama sa, Encarnacion Sanchez, care i-a fost alături şi cu alte astfel de ocazii.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus