Stiri de ultima ora

Părţi preţioase ale corpului pe care vedetele şi le asigură pe bani mulţi

Părţi preţioase ale corpului pe care vedetele şi le asigură pe bani mulţi
Monden
Multe staruri mizează pe aspectul fizic. Ce ar fi Roger Federer fără braţele sale, Cristiano Ronaldo fără picioarele lui sau Miley Cyrus fără limba pe care o scoate atât de des?, se întreabă references.be. Pentru unii, aspectul este chiar inima businessului şi cea mai mică degradare a lui ar însemna sfârşitul.

Foto: (c) Bai Xue / XINHUA FLUX

Astfel vedetele îşi asigură ceea ce le aduce celebritatea. Printre cele mai originale părţi ale corpului asigurate se numără părul, părul de pe piept, fesele, limba, degetul mare, zâmbetul, picioarele sau pieptul.

Cântăreţul britanic Tom Jones şi-a asigurat pilozitatea de pe piept pentru 7 milioane de euro. Acest Sex Bomb de şcoală veche pune mare preţ pe factori dintotdeauna ai virilităţii tradiţionale, pe care îşi bazează senzualitatea.

Jucătorul de fotbal american Troy Polamalu, poreclit părul de foc , şi-a asigurat podoaba capilară pentru 1 milion de dolari. Părul lui are aproape 1 m şi îl poartă în semn de omagiu adus originilor sale din Samoa. Fotbalistul este şi imaginea mărcii Head&Shoulders.

Gene Simmons, pe numele său real Chaim Witz, basist şi unul din cântăreţii grupului de hard rock Kiss, şi-a asigurat limba pe 1 milion de dolari. El reprezintă demonul care aruncă foc şi sânge, iar limba sa de...17 cm i-a adus celebritate. Se înţelege de ce muza lui Miley Cyrus şi-a asigurat-o pe o sumă semnificativă.

Keith Richards, chitaristul grupului Rolling Stones, şi-a asigurat degetul mare pentru 1,6 milioane de dolari. La acest preţ, asiguratorii cer o igienă manuală strictă şi evitarea unor activităţi riscante.

America Ferrera, alias Ugly Betty , şi-a asigurat zâmbetul pe 10 milioane de dolari. Chiar dacă aparatul dentar purtat de actriţă nu răspundea canoanelor tradiţionale de frumuseţe, el i-a adus popularitate personajului, aducându-l în lumea oamenilor obişnuiţi. În schimb, minunatul zâmbet al Juliei Roberts ar valora cu 20 milioane de dolari mai mult, fiind asigurat pentru 30 milioane de dolari. Treabă serioasă pentru dentistul ei, comentează references.be.

Dolly Parton, regina muzicii country , şi-a asigurat faimosul piept pentru 3,8 milioane de dolari. Primul animal clonat, oaia Dolly, a fost botezat cu referire la partea asigurată a corpului cântăreţei, clonarea fiind realizată plecând de la celule ale glandei mamare.

Jennifer Lopez a asigurat cel mai celebru posterior din showbiz pentru 27 de milioane de dolari, aşa încât cei care o pregătesc pentru scenă trebuie să aibă mare grijă ca vedeta să nu alunece. Dacă s-ar întâmpla aşa, i-ar costa scump.

Cunoscutul top model Claudia Schiffer şi-a asigurat toată faţa la preţul de 5 milioane de euro, parte foarte importantă din moment ce Claudia este imaginea firmei L Oreal.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus