Stiri de ultima ora

Pariuri Oscar 2019: cine vor fi câştigătorii

Pariuri Oscar 2019: cine vor fi câştigătorii
Monden
În timp ce specialiştii se întrec în predicţii Oscar 2019, pariori şi-au făcut deja jocurile în ceea ce priveştii câştigătorii prestigioaselor statuete.

Duminică noapte, la Los Angeles, va avea loc cea de-a 91-a gală de decernare a premiilor Academiei Americane de Film, regalul industriei cinematografice în care sunt recompensate eforturile artiştilor din faţa şi din spatele camerelor. 

Astfel, în ultimele zile, criticii de film şi casele de pariuri s-au întrecut în predicţii cu privire la câştigătorii Oscar 2019, iar zarurile par să fie deja aruncate în cazul principalelor categorii.

Globurile de Aur 2019 şi toate premiile Sindicatelor Americane sunt indicatori importanţi pentru câştigătorii Oscar 2019, dar, evident, nu sunt literă de lege, iar surprizele pot apărea oricând.

Predicţii Oscar 2019. Cel mai bun film şi cel mai bun regizor

Cei mai mulţi pariori şi-au pus banii pe „Roma“ lui Alfonso Cuarón, iar dacă vor avea dreptate şi drama alb-negru va primi cel mai important trofeu al galei Oscar 2019 va deveni primul film într-o limbă străină care reuşeşte o asemenea victorie.

Pe locul doi, pariorii plasează drama cu accente comice „Green Book“, semnată de Peter Farrelly, iar podiumul la casele de pariuri este completat de tragicomedia istorică „The Favourite“. La polul opus, cele mai mici şanse la Oscar 2019 le au „Vice“ şi „A Star is Born“.

Nu este o surpriză că cei care cred că „Roma“ va fi desemnat Cel mai bun film la gala Oscar 2019 anticipează şi că mexicanul Alfonso Cuarón îşi va adjudeca trofeul pentru regie. De altfel, istoria e de partea pariorilor. În cei 90 de ani, câştigătorii la categoriile film şi regie au coincis de 64 de ori. 

Consideraţi marii rivali ai regizorului mexican sunt, în ordine, Spike Lee („BlacKkKlansman“) şi Paweł Pawlikowski („Cold War“).
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus