Stiri de ultima ora

Părerea Iuliei Albu despre noua Primă Doamnă: „O va depăşi pe Michelle Obama“

Părerea Iuliei Albu despre noua Primă Doamnă: „O va depăşi pe Michelle Obama“

Cunoscută pentru criticile ei acide, semnatara rubricii „Poliţia modei“ de la „WowBiz“ nu s-a putut abţine să nu comenteze ţinutele purtate de soţia preşedintelui, Carmen Iohannis. Iată ce notă a primit aceasta.

Chiar mai înainte de alegerile de duminică, Iulia Albu le-a luat în colimator pe cele două “candidate” la postul de Primă Doamnă a României, Daciana Sârbu şi Carmen Iohannis.

Dacă în ceea ce-o priveşte pe soţia lui Victor Ponta, Iulia Albu n-a avut cuvinte de laudă, considerând că aceasta a ales haine care o îmbătrânesc şi că atât ea, cât şi soţul ei au fost previzibili şi lipsiţi de originalitate pentru că au purtat aceleaşi culori (mov şi negru) ca şi la primul scrutin, în ceea ce-o priveşte pe Carmen Iohannis a văzut o evoluţie.

Fashion editorul a fost încântat să vadă că soţia lui Klaus Iohannis a ţinut cont de sfaturile ei şi şi-a îmbunătăţit ţinuta pe care a purtat-o în turul al doilea, la votare.

„Ţinuta din turul doi a fost una corectă. Am putea spune că este anostă dintr-un anumit punct de vedere, însă ei sunt amândoi profesori, îmi place că ea şi-a menţinut până în ultimul moment această postură. Ea va avea timp să-şi dezvolte un stil personal şi sunt absolut convinsă că o va depăşi pe  Michelle Obama – care, să nu uităm, a fost criticată de designeri precum Oscar de la Renta şi Vivienne Westwood în termeni foarte duri şi nici nu e o femeie care să aibă un stil anume, nu vorbim despre Jackie Kennedy!“, a adăugat ea.

„Dacă ar fi să fac o previziune, va fi, cu siguranţă, cea mai iconică Primă Doamnă a României Dacă va avea grijă în continuare şi o echipă potrivită în spate, are toate datele“, a conchis Iulia.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus