Stiri de ultima ora

Oscarul pentru cea  mai bună actriţă în rol principal a fost furat. Laureata Frances McDormand a plâns de ciudă. Ce s-a întâmplat cu statueta

Oscarul pentru cea  mai bună actriţă în rol principal a fost furat. Laureata Frances McDormand a plâns de ciudă. Ce s-a întâmplat cu statueta
Monden
Statueta aurie primită de actriţa americană Frances McDormand pentru rolul din „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri“ a fost furată în timpul petrecerii la care laureata categoriei „cea mai bună actriţă în rol principal“ participa, chiar în clădirea unde a avut loc gala premiilor Oscar 2018.

Potrivit informaţiilor din presa internaţională, staueta Oscar a fost recuperată în scurt timp, iar autorul, un bărbat de vârstă mijlocie a fost arestat.

Furtul a avut loc în timpul petrecerii Governor s Ball, petrecerea oficială organizată de Academia de film americană, la care participa şi actriţa Frances Mcdormand. Vedeta şi-a dat seama că statueta sa lipseşte în momentul în care numele său trebuia gravat pe soclul Oscar-ului.

Mcdormand a început să-şi caute disperată premiul în sala în care avea loc petrecerea, situată cu doua etaje mai sus de cea în care a avut loc gala Oscar 2018. Potrivit martorilor, actriţa a început să plângă.

Bryant a susţinut că a primit Oscarul pentru „muzică” şi că va merge la petrecerea Vanity Fair.

Bărbatul a fost arestat, potrivit Variety, iar reprezentanta actriţei Frances McDormand a transmis că ea şi trofeul „s-au reunit fericiţi”. Între timp, mai mulţi oameni au luat urma făptaşului. Cara Buckley de la New York Times a publicat pe Twitter o fotografie cu bărbatul, spunând că fotograful Wolfgang Puck l-a oprit şi trofeul a ajuns din nou la proprietară.

Hoţul a fost arestat în jurul orei locale 11.50, iar cauţiunea pe care trebuie să o plătească este de 20.000 de dolari, potrivit LAPD.

Balul Guvrnatorilor este petrecerea oficială organizată de Academia Americană de Film. El a avut loc la Ray Dolby Ballroom.

Frances McDormand a câştigat, la cea de-a 90-a gală a premiilor Oscar, care a avut loc duminică seară, premiul pentru „cea mai bună actriţă în rol principal”, pentru interpretarea din „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, de Martin McDonagh.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus