Stiri de ultima ora

Oscar 2019: Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, gala nu va avea o gazdă oficială. Declaraţiile lui Kevin Hart, cel care trebuia să prezinte evenimentul VIDEO

Oscar 2019: Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, gala nu va avea o gazdă oficială. Declaraţiile lui Kevin Hart, cel care trebuia să prezinte evenimentul VIDEO
Monden
Academia Americană de Film a stabilit alte planuri pentru gala de decernare a Premiilor Oscar de anul acesta, după ce comediantul şi actorul american Kevin Hart (39 de ani) a confirmat oficial că nu va mai fi prezentatorul ceremoniei care va avea loc pe 24 februarie 2019.

Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, gala Oscarurilor se va desfăşura fără un prezentator oficial, după plecarea lui Kevin Hart, care nu şi-a mai dorit rolul, în urma scandalului creat în jurul unor mesaje adresate homosexualilor, postate pe contul personal de Twitter, relatează Daily Mail .

Academia Americană de Film nu a făcut oferte noi pentru o gazdă alternativă, în locul lui Hart, care a confirmat miercuri, invitat la „Good Morning America“, că nu va fi gazda evenimentului. 

„Vreau ca toată lumea să ştie că am terminat cu asta“, a declarat actorul. „Este o decizie pe care am luat-o personal şi nu vreau să mai discut despre ea“, a adăugat el.

Pentru anul acesta, producătorii au selectat o listă de celebrităţi care vor ţine discursuri  şi vor introduce diverse momente ale serii, în locul unui prezentator, în noaptea de 24 februarie 2019.

   

Hart a fost anunţat la 4 decembrie drept gazdă a ceremoniei Oscarurilor din 2019. La scurt timp, însă, actorul american a anunţat că renunţă la rolul de prezentator, după ce, în urma unor mesaje homofobe publicate pe conturile sale online în urmă cu mai mulţi ani, Academia Americană de Film i-a dat un ultimatum pentru a se scuza.

„Echipa mea mi-a spus: «O, Doamne, Kevin, toată lumea este supărată pentru mesajele publicate acum mai mulţi ani». Am aproape 40 de ani. Dacă nu credeţi că oamenii se schimbă, cresc, evoluează pe măsură ce îmbătrânesc, nu ştiu ce să vă spun. Dacă vreţi să ţineţi oamenii într-un loc în care tot timpul trebuie să justifice trecutul, faceţi-o. Sunt omul greşit“, notează  News.ro. 

Într-unul dintre mesaje, Kevin Hart spunea că cea mai mare teamă a sa este ca fiul său să devină homosexual: „Una dintre cele mai mare temeri de-ale mele este ca fiul meu să devină homosexual. asta este o teamă. Ţineţi minte, nu sunt homofob... Fiţi fericiţi. Faceţi ce vreţi.Dar eu, ca bărbat heterosexual, dacă pot să previn ca fiul meu să fie gay, o voi face“. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus