Stiri de ultima ora

Oscar 2017: Care sunt filmele cu şanse de a primi o nominalizare pentru Cele mai bune efecte vizuale VIDEO

Oscar 2017: Care sunt filmele cu şanse de a primi o nominalizare pentru Cele mai bune efecte vizuale VIDEO
Monden
Spin-off-urile francizelor de succes „Star Wars“ şi „Harry Potter“ – „Rogue One“ şi „Fantastic Beasts and Where To Find Them“ – se numără printre producţiile incluse pe lista scurtă a lungmetrajelor care au şansa de a primi o nominalizare la premiile Oscar 2017 pentru Cele mai bun efecte vizuale.

Academia Americană de Film a făcut publică lista scurtă a lungmetrajelor care intră în competiţie pentru o nominalizare la cea de-a 89-a gală Oscar, la categoria Cele mai bune efecte vizuale.

Nominalizările la premiile Oscar 2017 vor fi anunţate pe 24 ianuarie, iar gala va avea loc la Los Angeles, pe 26 februarie. La ediţia din 2016, premiul Oscar pentru Cele mai bune efecte vizuale i-a revenit filmului SF „Ex Machina“, semnat de Alex Garland.

Jumătate dintre filmele eligibile pentru o nominalizare la premiile Oscar 2017 sunt produse de Disney – „The BFG“, „Captain America: Civil War“, „Doctor Strange“, „The Jungle Book“ şi „Rogue One“.

Filmele incluse pe lista scurtă de propuneri pentru nominalizarea la Oscar 2017 pentru Cele mai bune efecte speciale sunt:
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus